Senior Cloud Consultant

Sijainti

Finland

Haemme osaavaan Cloud-yhteisöömme kokenutta julkipilviasiantuntijaa Senior Cloud Consultant -rooliin. Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan huippuluokan pilvipalveluita asiakkaille rennon mutkattomassa työyhteisössä. 

Hae

Senior Cloud Consultant -tehtävässä yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys

Toimit johtavana pilviasiantuntijana vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Rakennat sekä suunnittelet pilviympäristöjä ja johdat muita asiakkuudessa toimivia asiantuntijoita. Roolissasi olet kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja istut samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan heidän pilvisiirtymässään, jotta pilven hallintamalli siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle. Teknistä tekemistä on paljon eikä työ ole pelkästään PowerPoint-sulkeisia. Roolisi räätälöidään kokemuksesi, kiinnostuksesi ja asiakastarpeiden mukaan. Toimimme Azuren, AWS:n ja Google Cloudin kanssa ja toivomme, että sinulla on useamman vuoden työkokemusta vähintään yhden alustan parista. 

Tiimissä työskentelevä Antti Peltonen on päässyt antoisien ja haastavien pilvimigraatioiden sekä sovelluskehityksen pariin Google Cloud Platform -asiantuntijana.

Tehtäviini on kuulunut muun muassa teknisen arkkitehtuurin suunnittelemista ja rakentamista, teknisten haasteiden ratkontaa sekä konsultointia ja mentorointia. Lisäksi olen toiminut kehitystiimin tukena ja tehnyt Cloud Governance -työtä ja siihen liittyvien prosessien jalkauttamista asiakasorganisaatioissa. Vähintäänkin hyödyksi ovat olleet sovelluskehitystausta, DevOps-, ICT- ja tietoturvaprosessien tuntemus sekä niiden johtamisen taidot. Silloin, kun omat keinot eivät ole enää riittäneet, olen aina voinut hakea tukea oman tiimin muilta rautaisilta asiantuntijoilta tai ammentaa Solitan laajasta osaajien perheestä tarvittavia tietoja ja taitoja.

Antti kertoo mielellään lisää siitä, minkälaista työ on käytännössä. Antin tavoitat

Miksi liittyä yhteisöömme?

Solitan Cloud Platforms on vuoden 2022 alusta toiminut, reilun 70 asiantuntijan kokoinen itsenäinen liiketoimintayksikkö. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Cloudblox-tarjoomaamme kuuluu pilvipalveluihin liittyvä kapasiteetti, ylläpito ja hallinta sekä raportointi, analytiikka ja DevOps-asiantuntemus. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin ja lisäksi olemme saaneet AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tutustu asiakkaisiimme ja lue, miten esimerkiksi Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla. Lue Cloudin kulttuurista lisää Cloud Manifestosta.

Saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi meille. Lisätietoja tehtävästä antaa Saila Karonen, 050-3210343 tai [email protected]. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Haluatko lisätietoja?

  • Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.