Mjukvaruutvecklare - kom med och gör skillnad inom vård- och energisektorn!

Ort

Sweden

Vill du vara med och forma framtidens tjänster för Sveriges medborgare? Vi söker nu talangfulla och motiverade mjukvaruutvecklare som vill bli en del av vår gemenskap. 

Ansök

Solita är en gemenskap av högkvalificerade och skickliga experter redo att påverka och ge kundvärde – vad får jag ut av det? 

Med 1500+ personer (varav 180 i Sverige) är vi tillräckligt stora för att våga ta ut svängarna och tillräckligt små för att bry oss om varandra och våra kunder. Vi är ett nordiskt teknikkonsultföretag med kapacitet inom data, moln, integrationer och mänsklig insikt som nu börjar bygga upp vårt svenska  team för applikationsutveckling (i andra Solita-länder har vi 400+ utvecklare). Vi vill kunna bygga högkvalitativa applikationer och lösningar för stora företag och myndigheter även i Sverige.

Vi erbjuder karriärmöjligheter för mjukvaruutvecklare, som letar efter inflytelserika OCH meningsfulla projekt att arbeta med. Med det menar vi till exempel att forma hur framtidens sjukvård/äldreomsorg ser ut, eller att göra framtidens energi mer transparent, mer i realtid och mer integrerad. Solita har omfattande och beprövad expertis inom hälsosektorn.

Vad innebär det att arbeta på Solita – hög grad av självständighet och professionalism.

Med vår storlek är vi en stabil arbetsgivare som kan erbjuda ett stort antal intressanta uppdrag för utvecklare i sex länder. Vårt bemanningsteam arbetar för att matcha våra medarbetares önskemål med våra kundprojekt (1000+), vilket gör rotation mellan uppdrag möjlig. Vi kommer att ge dig en fullskalig inskolning och du kommer att ha en teamledare som bryr sig om dig under din tid på Solita. . 

Vi arbetar i en flexibel hybridmiljö vilket innebär att projektteamet kommer att ha stor självständighet i hur de planerar sitt arbete (tillsammans med kunden). Vi betalar fast månadslön oavsett om du tillfälligt skulle hamna mellan projekt eller ha mindre fakturerbart arbete. Våra kontor ligger i hjärtat av Stockholm och Göteborg. Vi har även folk i Malmö (7) och Skellefteå (1) som arbetar på distans eller i co-working spaces. 

Där din expertis behövs – utformning av applikationer och lösningar

  • Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att planera, bygga och implementera nya högkvalitativa applikationer och lösningar för viktiga behov hos slutkunder. Det innebär bland annat nya intelligenta kundlösningar inom hälso- och sjukvård för alla medborgare i Sverige.
  • Teamet kan också delta i förbättring och förflyttning av befintliga lösningar till molnet

Vi sysslar inte bara med kodning, det vi gör handlar också ofta om data, design och projektmetodik, så om du redan är mångsidig eller om du vill lära dig nytt och utöka dina kunskaper finns det många alternativ att utforska.

Vad vi främst söker

  • Du har hög kompetens inom programmering, särskilt inom C#/.NET eller Java. Vi är också intresserade av utvecklare med kompetens inom  Kafka- och/eller Python för att arbeta i projekt inom dataområdet.
  • Du är bekant med att utforma applikationsarkitektur.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med agila metoder och van att arbeta i team.
  • Du kan arbeta på både svenska och engelska.

Annan kompetens, till exempel inom de senaste front-end-teknikerna (t.ex. React, Vue.js, Aurelia) och molnteknik ses som ett plus. Ju fler färdigheter eller erkända potentiella tillväxtområden du har från listan, desto mer flexibilitet kommer du att ha när du väljer dina projekt.

Vi förväntar oss inte att du ska vara färdig när du börjar på Solita – vi letar efter personer som vill växa och utvecklas. 

Vad vi erbjuder – flexibilitet för att balansera arbete och privatliv

  • Arbeta och lära tillsammans, även med yrkesverksamma från andra områden, till exempel design, data, moln och integrationer.
  • Konkurrenskraftig lön i kombination med ett komplett förmånspaket bestående av exempelvis val av egen arbetsutrustning, intern coach för att stödja ditt välbefinnande, pensionsavsättningar  även under din föräldraledighet.
  • Flexibilitet och självständighet för att utforma ditt arbete – läs mer från vår blogg.
  • Growth Academy – vår kunskapsplattform för att stödja din utveckling och dina ambitioner. Kontinuerligt lärande ligger i vårt DNA och vi uppmuntrar våra medarbetare att växa och bredda sina kunskaper genom en rad kompetensgemenskaper, informationsmöten, föreläsningar och certifieringar. 

Är du intresserad av att höra mer?

Berätta om dina färdigheter och önskemål så kan vi tillsammans ta reda på om vi kan passa ihop. Skicka din fritt formulerade ansökan för granskning eller kontakta rekryterande chef Fredrik ([email protected]) eller rekryteringsledare Kati ([email protected]). Sista ansökningsdag är måndagen den 31 oktober.

Vår rekryteringsresa består av två intervjuer. Vid den första fokuserar på att vi ska lära känna dig och presentera Solita för dig. Vid den senare fokuserar vi på att utvärdera ditt nuvarande tekniska kunnande tillsammans med några av dina potentiella framtida kollegor. Vi strävar efter att ge dig en sanningsenlig bild av hur det är att arbeta på Solita inför ditt stora beslut.

Solita is a fast-growing community of over 1,500 highly and widely skilled experts geared for impact and customer value. We do what matters to build the future with our clients by delivering high-quality solutions to real problems. We create impact that lasts by combining tech, data and human insight. https://www.solita.fi/sweden/