helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Java Software Developer – Finland

Hei, sykkiikö sinussa Java? Meillä kaivataan tiimiin uusia kokeneita kehittäjiä, olisitko Sinä yksi heistä? Java Software Designer, tervetuloa Solitalle.

Voisit ollakin oikea Solitalle, mikäli hallitsemasi tekkistäkki osuu kohtuullisesti siihen mitä meillä käytetään. Jos lisäksi tunnistat omaksesi halun tehdä oikeita asioita oikein, isolla sydämellä, ja viihdyt fiksussa moniosaajatiimissä jatkuvasti oppimassa uutta – niin olemme sinusta ehdottomasti kiinnostuneita. Meillä ratkotaan asiakkaiden joskus hankaliakin haasteita hyvällä osaamisella ja notkealla asenteella, ja tehdään maailmasta hiukan parempaa, joka päivä.

Haemme kehittäjiä, joilla on jo vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja näkemystä soveltaa kokemustaan uusiin ratkaisuihin. Tiedät, mitä konepellin alla tapahtuu ja miten se sopii yhteen näyttävän sekä toimivan ulkokuoren kanssa – tule meille fullstack-kehittäjäksi.

Mitä teknologioita käytämme ja miten toimimme

Meillä käytetään ratkaisuissa mm. seuraavaa: Java, Clojure, Kotlin, REST-rajapinnat, Vue, React, ja tietysti Ecmascript sekä AWS. Tietysti teemme nykyään paljon pilvipalveluihin myös serverless-komponenttien päälle. Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen. Jos tämä kuulostaisi siltä että osuisi omallekin tontille, edes osittain, niin ehkä kannattaisi käydä haastattelemassa meidät, ja selvittää olisiko aika liittyä fiksuun ja rentoon jengiin mukaan.

  • Lue myös arkkitehtimme Arton kirjoittama infopaketti Java 11:sta.
  • Lisää teknologioistamme löydät ohjelmistokehittäjien omasta dev.solita.fi blogista.

Hieman meistä

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Laita meille itsesi näköinen yhteydenotto alla olevan painikkeen kautta. Aloituksen voimme sopia joustavasti. Arvostamme kovasti, jos näemme omia projektejasi esim. GitHubista tai muuten yllätät meidät iloisesti koodilla.
  • Kysy lisää devaamisestamme, projekteista sekä työyhteisöstä Valtterilta 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi tai Arilta 040 705 0782 / ari.ruotsalainen@solita.fi.
Apply here

Create impact that lasts

Our open positions

Ask us!