helsinki, tampere, turku

Cloud Consultant to Finland

 

Cloud Consultant, tule Solitalle rakentamaan pilvitarjontaamme ja toimivampaa huomista asiakkaillemme. Pilviliiketoimintamme jatkaessa kasvuaan etsimme kokeneeseen Cloud Consulting -tiimiimme nyt lisävahvistusta joko Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut AWSMicrosoft Azure ja Google Cloud Platform.

Jatkamme rekrytointia Solitalla myös näin poikkeusaikana niihin rooleihin, joista on edelleen suuri kysyntä asiakasprojekteissamme. Emme kuitenkaan rekrytoi osaajia yksittäisiä projekteja silmällä pitäen vaan pitkäjänteisesti Solitalle, osaksi työyhteisöämme. Lue Katin kirjoitus siitä, miten rekrytointimme ja perehdytyksemme pyörii tällä hetkellä.

Cloud Consultant -roolissa konsultoit asiakkaitamme vaihtelevissa  julkipilviympäristöihin (AWS, Azure, GCP) liittyvissä muutostilanteissa ja haasteissa. Roolia on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta, mutta työn perustana on riittävän vahva tekninen osaaminen julkipilviympäristöistä. Pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään asiakkaan liiketoimintaa ja saatat istua samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Suunnittelet pilven hallintamalleja ja ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan, jotta cloud governance siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle. Esimerkiksi näin, mutta työ on paljon muutakin.

Noin kymmenhenkistä Solita Cloud Consulting -tiimiä vetää Petja Venäläinen ja tiimin jäsenet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Työ voi halutessasi viedä sinut myös kotimaan rajojen ulkopuolelle asiakasprojektin tai konferenssin muodossa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta – eli tekemään asioita järkevämmin. Tutustu tuleviin tiimikavereihisi ja heidän ajatuksiinsa cloud-osaajien omassa blogissa cloud.solita.fi. Kurkista myös millaista yhteistyötä olemme tehneet muun muassa eduskunnan ja Lowellin kanssa.

Kahvia ja pilvitoteutuksia

Tiimissä työskentelevän Tonin työ on hyvin vaihtelevaa ja harvoin joutuu samanlaisia päiviä katselemaan. Asiakkaiden kanssa töiden teko on kuitenkin Cloud Consultant-roolin ytimessä ja teknisellä osaamisella on käyttöä päivittäin. Se, missä töitä tehdään, vaihtelee projekteittain: osa vaatii asiakkaan lähellä oloa ja osan voi tehdä joustavasti konttorilta tai etänä.

Solitalla konsultin roolit vaihtelevat yksilöittäin ja rooli sorvataan aina ihmisen omien intressien mukaan. Minulle tärkeitä asioita ovat kahvi ja vaihtelevat työtehtävät. Vuoden sisällä olen kerennyt tekemään jo useamman toteutuksen Azureen ja myös Google Cloud on tullut entistä tutummaksi. Myös automatisointi ja IaC on Solitalla arkipäivää. Yleisimmät työkalut ovat Slack, konsoli ja kahvimuki.

Lue lisää Tonin vauhdikkaasta vuodesta Solitalla.

Toiveemme uudelle työkaverille

  • hallitset pilvipalvelut ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure / GCP) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan erilaiset liiketoimintatarpeet tai tekniset haasteet
  • haluat kuulua edelläkävijöiden joukkoon ja jatkuvasti kehittää itseäsi
  • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muita kohtaan

Arvostamme ymmärrystä ohjelmistokehityksestä tai -tuotannosta sekä DevOpsista. Erilaiset sertifikaatit ovat toki plussaa, mutta annamme enemmän painoarvoa käytännön työssä saavutetuille kilometreille. Valitsemme ensisijaisesti oikean henkilön meille. Me annamme sinulle paljon vapautta ja vastuuta oman työsi tekemiseen sekä arjen tukea ja sparrausta – hauskanpitoa unohtamatta.

Mitä sinä haluaisit saavuttaa seuraavaksi? Ota yhteyttä!

  • Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemus 25.5. mennessä. Tällä hetkellä kaikki keskustelut ja kohtaamiset hoidetaan videoyhteyden välityksellä, mutta rekrytointimme jatkuu muutoin normaalisti. Työsuhteen aloitusajankohta sovitaan joko ennen tai jälkeen kesälomien tilanteesta riippuen.
  • Lisätietoja tehtävästä ja asiakasprojekteistamme voit kysyä Petjalta numerosta 040 581 5666 tai petja.venalainen@solita.fi.
  • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Minnalta numerosta 040 843 6245, minna.luiro@solita.fi tai LinkedIn:ssä.

Mikäli työ pilvipalveluiden parissa houkuttelee, mutta tämä tehtävä ei ole ihan täysi match sinulle, lähetä meille avoin hakemus.

Apply here

Create impact that lasts

Ask us!