Digitaalisten palveluiden konseptointi

Asiakkaiden muuttuvat tarpeet, kilpailijoiden liikkeet, kansainväliset haasteet ja eri suuntiin vetävät voimat oman talon sisällä luovat jatkuvan paineen uudistua ja rakentaa uutta. Mahdollisten vaihtoehtojen määrä tuntuu loputtomalta ja yhteinen suunta on hukassa. Käsillä on vyyhti, jota ei pystytä selvittämään ja jonka avaaminen omin voimin tuntuu ylitsepääsemättömältä.

Autamme tekemään kriittisiä valintoja ja kirkastamaan tilanteen. Vahvistamme ydinliiketoimintaanne, jonka päälle voi rakentaa jälleen uutta mielenkiintoista.

Luomme näkemyksiä, joiden päälle rakentuu kestävä tulevaisuus.

Ratkaise oikeaa ongelmaa

On tärkeää tehdä asiat oikein. Vielä tärkeämpää on kuitenkin tehdä oikeaa asiaa.

Paikallista juurisyy

Ongelmien oikeat syyt eivät aina löydy digitaalisesta kanavasta tai palvelusta, mistä niitä etsitään. Varsinainen ratkaisu vaatii usein menemisen syvemmälle organisaatioon, tarjoomaan tai asiakkaidenne tarpeisiin. Siksi ongelman paikallistamiseen tarvitaan kokonaisuuden hallintaa ja liiketoimintaosaamista.

Digitaalisten palveluiden konseptointi Solita

Varmista mitä kannattaa tehdä ja mitä jättää tekemättä

Tuottaaksemme runsainta lisäarvoa myös tavoitteenne joutuvat suurennuslasin alle: ovatko ne näistä lähtökohdista parhaat mahdolliset. Selvitämme, mitä asiassa kannattaa tehdä – vai kannattaako tehdä mitään. Vai onko projektin edetessä löytynyt uusi kiinnostava johtolanka.

Digitaalisten palveluiden konseptointi Solita

Luo kilpailuetua terävällä näkemyksellä

Luomme yhteisen suunnan, konseptoimme palvelut ja kehitämme digitaalisia palveluja, joita asiakkaanne rakastavat käyttää. Ja jotka tuottavat tuloksia ja kilpailuetua.

Valitse laaja-alaista osaamista

Yhteistyössämme kuuntelun nöyryys yhdistyy rohkeuteen viedä asioita eteenpäin – vastakohdat, jotka tuloksellisissa projekteissa tarvitaan molemmat – ja joiden toimivaan rytmittämiseen tarvitaan kokemusta.

Näyttävän digidesignin, käytettävyyden ja saavutettavuuden lisäksi Solita tuo projektiin syvää ja monipuolista asiantuntemusta. Tiimiin valitsemme projektisi luonteen vaatimat osaajat, jotta käytössäsi on tarkoituksenmukaisin kokoonpano. Jos työn painopiste muuttuu tai monipuolistuu löydösten myötä, täydennämme tiimiä pitkälti yli 1000 kansainvälisen erikoisosaajan yhteisöstämme.

Ole ytimessä. Kun lopputuloksella on merkitystä, varmista että olemme tarjouksellamme mukana.

Ota yhteyttä!

Tilaa Solitan Design thinking -uutiskirje

Liity Design thinking -uutiskirjeen postituslistalle, ja saat uusia näkemyksiä ja inspiraatiota palveluiden kehittämiseen.

Siirry tilaamaan