Dataohjattu liiketoiminta

Datasta ja analytiikasta on puhuttu jo tarpeeksi. Nyt on aika tehdä tuloksia.

 • Datastrategia ja -visio

  Muodostamme yhteisen näkemyksen siitä, mikä on datan ja analytiikan rooli organisaatiosi strategiassa ja liiketoimintamallissa sekä tärkeimmistä tavoitteista. Lue lisää datastrategiasta

 • Dataohjatun liiketoiminnan roadmap

  Tunnistamme tärkeimmät datastrategian jalkauttamiseen tarvittavat toimenpiteet eri osa-alueilla kuten datavarannot, teknologia, algoritmit, osaaminen ja johtaminen, ja suunnittelemme toimenpiteiden järjestyksen ja aikataulun.

 • Datavetoisten palvelukonseptien ja liiketoimintamallien kehittäminen

  Yhdistämällä dataosaamisen, liiketoimintanäkemyksen ja ihmisymmärryksen varmistamme, että uudet konseptit tuottavat mitattavaa arvoa.

 • AI Masterclass

  Autamme johtajia näkemään AI-hypen läpi ja ymmärtämään, mitä merkitystä tekoälyllä on organisaation liiketoiminnalle, ja mitä siltä kannattaa realistisesti odottaa. Lue lisää

 • Data-akatemia

  Koulutamme organisaatiossa dataohjatun liiketoiminnan soihdunkantajia, joiden tuella organisaation yleinen datalukutaito voidaan nostaa riittävälle tasolle.

 • Interim Chief Data Officer

  Dataohjattuun liiketoimintaan siirtyminen edellyttää yleensä organisaatiolta merkittävää muutosta. Tarjoamme tämän muutoksen tueksi kokeneita johtajia, joilla on vahvaa osaamista liiketoiminnasta, organisaatiomuutoksista sekä datan ja analytiikan hyödyntämisestä.

Teknologia on helppoa, kulttuurin muuttaminen vaikeampaa. Me autamme sinua onnistumaan kaikilla osa-alueilla.

9 asiaa dataohjattuun liiketoimintaan -palapeli

Liiketoiminnan muuttaminen dataohjatuksi on kokonaisvaltainen transformaatio. Dataa, teknologiaa ja algoritmeja on helppoa kehittää ja hallita osaavan kumppanin kanssa, mutta se ei vielä riitä. Onnistuaksesi muutoksessa sinun tulee kehittää myös osaamista, toimintatapoja, organisaatiorakenteita, johtamismallia ja yrityskulttuuria. Ja kaiken keskiössä tulee olla kirkas visio siitä, miten data tuottaa arvoa sekä liiketoiminnallesi että asiakkaillesi.

Meillä Solitalla on rautainen kokemus kaikista näistä osa-alueista. Autamme organisaatiotasi löytämään ja toteuttamaan parhaat tavat hyödyntää dataa. Kirkastamme kanssasi datan roolin ja mahdollisuudet, suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet ja autamme sinua muutoksessa kohti dataohjattua liiketoimintaa.

Data-driven guide

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!