helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Devaajasta integraatioasiantuntijaksi

Oletko ohjelmistokehittäjä ja haluaisit päästä keskittymään integraatioiden maailmaan? Etsimme nyt syksyksi uusia tiimikavereita vahvistamaan API- ja integraatiotiimejämme ja ohjelmointitausta on näissä töissä eduksi.


Solitan integraatioasiantuntijana teet monipuolisia suunnittelu-, kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtäviä. Sinun tehtävänäsi on rakentaa APIt ja integraatiot, joilla datasta saadaan irti maksimaalinen arvo ja järjestelmät toimimaan tehokkaasti yhteen. Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa.

Asiakkuuksissamme on kysyntää tällä hetkellä erityisesti MuleSoft-integraatioteknologian ja avoimen lähdekoodin Apache Camel -integraatiokehyksen osaamiselle. Projekteissamme on käytössä myös esimerkiksi Dell Boomi ja Azuren eri integraatioteknologiat.
Lue blogistamme peliohjelmointitaustaisen Akun kokemuksista integraatioasiantuntijana ja miksi devaajan kannattaisi harkita uraa integraatioiden parissa. Aku kertoo myös, mikä on hänen mielestään olennaisin ero devauksen ja integraatiotyöskentelyn välillä.

Solitan integraatioasiantuntijan teknologiastack

  • Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista (esim. Java, C#), API-rajapinnoista, tietokannoista ja versionhallinnan työkaluista. Tunnet ketterän kehityksen periaatteet, osaat dokumentoida omat tekemisesi ja suunnitella koodisi helposti testattavaksi.
  • Haluat oppia miten integraatioita tehdään modernilla tavalla. Olet nopea oppimaan ja sinulla on valmius ottaa uusia teknologioita haltuun, koska teknologiat vaihtelevat meillä eri projekteissa.
  • Julkipilviosaaminen (esim. Azure) ja konttiteknologioiden tuntemus tekee meidät iloiseksi. Kokemus liiketoimintajärjestelmistä ja järjestelmien ylläpidosta on eduksi.

Esimerkkejä tekemistämme projekteista

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja.

Kiinnostuitko työstä integraatioasiantuntijana? Toimi näin

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 3.8. mennessä helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme hakemuksesi ajatuksella ja palaamme henkilökohtaisesti viimeistään elokuussa palattuamme kesälomalta.

Mitä tapahtuu hakemuksen jättämisen jälkeen?

Solitalla rekrytointiin osallistuvat rekrytiimi, esimiehet ja asiantuntijat. Jokainen hakemus luetaan ja jokaiselle hakijalle vastataan. Arvioimme profiilisi sopivuutta paitsi hakemaasi tehtävään, myös laajemmin Solitalle, joten yksi hakemus riittää.

Mikäli päädyt tulemaan meille töihin, työsopimusta edeltää yleensä kaksi tapaamista ja jonkinlainen tekninen tehtävä. Keskustelut ja kohtaamiset hoidetaan joustavasti joko videoyhteyden välityksellä tai toimistollamme. Integraatiotiimiin hakevat tulevat mahdollisesti keskustelemaan esimerkiksi Sailan, Jaakon, Mikon, Aten tai Markuksen kanssa.

Työ alkaa perehdytyksellä Solitaan, tiimiin ja työkaluihin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja palkkamallina on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista