helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Consultant matkaoppaaksi moderniin pilveen

Tule Solitalle Cloud-konsultiksi, niin pääset rakentamaan maailmanluokan pilvitarjontaa ja parempaa huomista asiakkaillemme. 

One year of cloud blog

Cloud Consultant -roolissa konsultoit asiakkaitamme vaihtelevissa julkipilviympäristöihin (AWS, Azure, GCP) liittyvissä projekteissa ja kaikessa mitä nykypäivän yrityksissä tulee eteen liiketoimintasovelluksiin liittyen. Pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään asiakkaan liiketoimintaa ja saatat istua samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan asiakkaan pilvisiirtymässä, jotta pilven hallintamalli siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle. Roolia on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta, mutta työn perustana on riittävän vahva tekninen osaaminen julkipilvestä.

Solitan Cloud auttaa asiakkaita siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut AWS, Microsoft Azure ja Google Cloud Platform ja osaamisemme on huippuluokkaa. Olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta – eli tekemään asioita järkevämmin.

Esimerkkejä tekemistämme töistä

Tutustu myös muihin Solitan asiakkaisiin.

Mitä toivomme sinulta?

  • Hallitset pilvipalvelut ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure / GCP) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan erilaiset liiketoimintatarpeet ja tekniset haasteet.
  • Haluat kuulua edelläkävijöiden joukkoon ja jatkuvasti kehittää itseäsi.
  • Sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muita kohtaan.

Arvostamme ymmärrystä ohjelmistokehityksestä tai -tuotannosta sekä DevOpsista. Erilaiset sertifikaatit ovat toki plussaa, mutta annamme enemmän painoarvoa käytännön työssä saavutetuille taisteluarville. Valitsemme ensisijaisesti oikean henkilön meille. Me annamme sinulle paljon vapautta ja vastuuta oman työsi tekemiseen sekä arjen tukea ja sparrausta – hauskanpitoa unohtamatta.

Oletko valmiina elämäsi matkalle? Hae mukaan!

  • Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.8. mennessä. Luemme hakemuksesi ajatuksella ja palaamme sinulle asiaan viimeistään elokuussa palattuamme kesälomilta arkeen.

Heräsikö kysymyksiä?

Haemme Cloudiin myös Cloud Service Specialisteja. Lue lisää tehtävästä täältä.

Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista