23.9.2016Blogi

Mikä tekee hyvän tuotetiedonhallinnan kumppanin?

InRiver julkaisi uuden PRIME -kumppaniohjelmansa maanantaina 19.9.2016. Samalla julkaistiin uuden kumppaniohjelman mukaiset kumppanitasot. Solita voi ylpeänä todeta olevansa ensimmäinen – ja tällä hetkellä ainoa – ylimmän Platinum-tason inRiver-kumppani Suomessa.

Sinänsä tämä ei ole yllätys tai uutinen, koska olemme olleet inRiverin kanssa tiiviissä ja toimivassa kumppanuudessa vuodesta 2013 lähtien ja premium-kumppanina vuodesta 2015. Puhuisinkin enemmän siitä, mikä tekee hyvän kumppanuuden.

Uskon vahvasti siihen, että parhaat kombinaatiot syntyvät, kun ihmiset, liiketoiminta ja teknologia yhdistyvät.

Uskon vahvasti siihen, että parhaat kombinaatiot syntyvät, kun ihmiset, liiketoiminta ja teknologia yhdistyvät. Hyvällä kumppanilla on suora ja läheinen suhde teknologiaan. Parhaan hyödyn teknologiasta saa kuitenkin irti vasta, kun ymmärtää laajemman kokonaisuuden, asiakkaan liiketoiminnan ja loppuasiakkaan tarpeet. Kaupallisen tuotetiedonhallinnan hankkeissa liiketoiminta ja asiakaskokemus kohtaavat luontaisesti teknologian mahdollisuudet, ja meillä Solitalla intohimo, teknologinen osaaminen ja asiakkaasta välittäminen kohtaavat liiketoiminnan ja palvelumuotoilun. Kun tähän yhdistetään vielä saman henkinen teknologiakumppani, luodaan voittavia ratkaisuja.

Solita ei ole inRiverin Platinum-kumppani, koska myymme eniten.

Solita ei ole inRiverin Platinum-kumppani, koska myymme eniten. Emme ole myöskään Platinum-kumppani parhaiden referenssien vuoksi, koska vaikutamme eniten inRiverin tuotekehitykseen tai koska meillä on eniten sertifioituja osaajia. Nämä ovat enemmänkin seurausta siitä, että teemme intohimolla ja välittämisellä asiakkaalle arvokkaita ratkaisuita, välittömällä ja selkeällä yhteistyöllä.