3.12.2014Blogi

Miksi Solita on oiva työpaikka integraatioasiantuntijalle?

Toteutamme merkityksellisiä ohjelmistohankkeita, jotka sykähdyttävät suurta osaa suomalaisista tavalla tai toisella. Autamme asiakkaitamme myös hahmottamaan ja hallitsemaan uutta verkottunutta liiketoimintaympäristöä. Softaprojektitoimituksiimme ja asiakkaan liiketoiminnan kehityshankkeisiin liittyy aina valtavasti rajapintoja asiakkaidemme omiin tai kolmannen osapuolen järjestelmiin.

tiim1

Etsimme uusia tiimiläisiä ja valoitamme nyt miksi Solita on hyvä työpaikka integraatioasiantuntijalle.

Oppiminen tapahtuu arjessa

Oppia voi hakea koulutuksista, mutta meillä kehittymistä tapahtuu eniten ihan arjessa. Suuri osa projekteistamme on tavalla tai toisella integraatioasiantuntijoidemme työpöydällä. Tavallisin softaprojekti on meillä verkkopalvelu, toiminnanohjausjärjestelmä tai kehitetään meillä omaa tuotettakin.

Oma integraatioihin keskittynyt tiimi

Harvassa yrityksessä volyymi on niin suuri, että integraatio-osaaminen voidaan keskittää yhteen tiimiin. Meillä järjestelmien rajapinnoilla työskentelee yli 20 integraatioasioiden kärkiasiantuntijaa Suomessa. Kokenut tiimi ympärillä mahdollistaa jatkuvan keskinäisen sparrailun ja tiedon jakamisen mm. sisäisten tietoiskujen ja koulutussessioiden kautta.

Suomen 6. paras työpaikka

Tuoreimman Great Place to Work –tutkimuksen mukaan jopa 96% solitalaista on sitä mieltä, että Solita on hyvä tai erinomainen työpaikka. Meillä pulkka ei jää puolimäkeen, autamme toisiamme pyyteettömästi, olemme rohkeita ja elämme maailman digitalisoitumisen sykkeessä mukana. Välitämme ihmisistä; solitalaisista, projekteissamme työskentelevistä alihankkijoista, asiakkaistamme ja niin edelleen. Välittäminen ja muut arvomme heijastuvat suoraan palkkausmalliimme.

tiimi2

Rajapinnallamme on vielä tilaa! Jos läppärissäsi lukee ”I <3 Integration” tai olet muuten vaan koukussa integraatioihin, kurkista avoimet työpaikkamme täältä. Etsimme jatkuvasti uusia integraatioasiantuntijoita liittymään rentoon tiimiimme Helsingissä tai Tampereella.

Blogikirjoitus on julkaistu myös integraatiotiimimme Rajapinnalla-blogissa.