25.8.2015Blogi

Integraatio-osaaja – tule kotiin

Me Solitalla olemme sitoutuneet tarjoamaan integraatio-osaajille parhaan mahdollisen kodin. Uskomme, että asiantuntija on onnellisimmillaan silloin, kun hän saa jakaa vaativan työn ilot ja surut mukavien kollegoiden kanssa, jotka pystyvät auttamaan ja sparraamaan jokapäiväisessä työssä. Ymmärrämme myös, että työ on vain yksi osa elämää. Hyvä työyhteisö mahdollistaa tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä.

Molemmat integraatiotiimimme, Visio ja Näkemys, koostuvat osaavista ja kokeneista ammattilaisista. Näemme paljon vaivaa uusien solitalaisten etsimisessä.

Olemme Suomen kovin integraatio-osaajien porukka ja siitä haluamme pitää myös kiinni.

Meillä on kehittymisen mahdollisuuksia aivan jokaiselle, samalla opimme uusilta jäseniltämme aina jotain uutta.

Näemme teknologian työkaluna, emme itsetarkoituksena. Integraatio- ja arkkitehtuurityössä on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita, joita IT:n avulla tavoitellaan. Meillä on sekä kovia teknologiaguruja että pehmeämpien taitojen osaajia, yhdessä luomme asiakkaille johtavan integraatiopalvelukokemuksen.

Meillä on mahdollisuus kehittyä. Voit syventää teknistä osaamistasi, konsultointitaitojasi, projektinhallinnan osaamista tai suuntautua arkkitehtuuriin ja kokonaisuuksiin. Valinta on sinun. Sisäinen jakamisen ja auttamisen kulttuurimme mahdollistaa tehokkaan oppimisen kollegoilta. Myös sinä vaikutat muiden osaamiseen ja kehittymiseen.

Asiakastyössä haluamme kohdata ja tulla luotetuiksi neuvonantajiksi.

Tikettien taakse piiloutuminen ja tehtävien pompottelu ei kuulu solitalaisen toimintaan. Meillä pulkka ei jää puolimäkeen, vaan otamme vastuuta ja hoidamme tehtävämme vastuullisesti. Puhumme asiakkaan kieltä ja kommunikoimme aktiivisesti niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Haluamme tarjota integraatio-osaajille parhaan mahdollisen kodin. Olemme riittävän iso tarjotaksemme ison talon edut. Emme kuitenkaan ole korporaatio, emmekä sellaiseksi halua tulla.

Katso avoimet työpaikkamme ja tule kotiin.