17.1.2017Blogi

Hacker and Startup Culture in Slush – Prejudice and Synergy

Slush-tapahtumassa on erityislaatuinen kulttuuri, joka ammentaa vaikutteita ainakin kahdesta varsin erilaisesta lähteestä: hakkerikulttuurista, joka on nörttien tuotosta, ja startup-kulttuurista, jonka juuret ovat bisnesmaailmassa. Nämä kaksi kulttuuria eivät aina välttämättä soinnu kauniisti yhteen. Lue Panun englanninkielinen Hacker and Startup Culture in Slush – Prejudice and Synergy -blogikirjoitus, jossa hän pohtii eri näkökulmia ja niiden yhteensopivuutta.

Panu työskentelee ohjelmistokehittäjänä Solitalla ja luo toimivampaa maailmaa koodaamalla. Avoimen lähdekoodin lisäksi Panu peukuttaa avoimia protokollia, avointa tietoa ja läpinäkyvyyttä. Versionhallintajärjestelmät sekä funktionaalinen ja logiikkaohjelmointi ovat maestron kiinnostuksen kohteita. Vapaa-ajalla monitoiminörtin voi bongata lautapelin äärestä tai vetämästä nuorisoleiriä.

Haluatko lukea lisää? Katso muut ajankohtaiset blogimme ja kurkkaa samalla myös avoimet työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia solitalaisia joukkoomme!