4.11.2016Blogi

Digitaalinen transformaatio ja luovuuden johtaminen

Luovuuden ja organisaation innovointikyvyn johtamisessa työkaluja ovat lupa, tila ja aika. Nämä kolme ovat luovuuden mahdollistajia.

Digitaalisen transformaation sekä sen edellyttämän organisaation innovointikyvyn johtamisessa keskeinen taito on epävarmuuden sietokyky. Lupa, tila ja aika tarjoavat hyvät konkreettiset työkalut epävarmuuden keskellä työskentelyyn. Näiden rinnalle tarvitaan tietenkin myös muutama rakenteellinen asia, kuten ajantasalla oleva innovaatioprosessi ja portfolionhallinta, jotka varmistavat että organisaation luova potentiaali ohjautuu oikeisiin asioihin.

Innovaatioiden synnyttäminen ei ole sattumanvaraisia onnistumisia vaan oikein johdetun prosessin lopputulos. Millä tasolla nämä asiat ovat teidän organisaatiossa?

Mikko Väätäinen työskentelee Solitalla Business Designer -tehtävissä ja hän on kansainvälisesti tunnettu fasilitaattori. Mikko auttaa yrityksiä uuden liiketoiminnan rakentamisessa, aina strategioista palveluprototyyppeihin asti. Luovuuden johtaminen ja innovointikyvyn fasilitointi ovat miehen erikoisosaamista.

Kiinnostuitko? Voit tutustua palveluihimme design ja strategia -verkkosivuiltamme. Lue lisää myös ajankohtaisista blogeistamme sekä kurkkaa tulevat tapahtumamme ja avoimet työpaikkamme.