10.3.2016Blogi

Avoimen integraatiokoulutuksen jälkitunnelmissa

Avoin koulutus - integraatiot

Solita järjesti 7.3.2016 Helsingin konttorin auditoriossa avoimen koulutuksen aiheesta Integraatiot ja rajapinnat Mulella. Tapahtuman luonne oli käytännönläheinen, ja tarkoitus oli konkretisoida yleisölle integraatiototeutusten tekoa hyödyntäen MuleSoftin Anypoint platformia ja ApiKitiä.

Tilaisuuden avasi Solitan integraatio- ja pilvipalveluliiketoiminnan johtaja Karri Lehtinen esittelemällä Solitaa sekä integraatioliiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Karrin ajatuksia löydät blogistamme. Karrin jälkeen integraatioasiantuntijamme Aleksi Hartiala ja Antti Varjoinen demosivat legacy-integraation modernisoimista REST-rajapinnoilla Anypoint Studiota käyttäen. Koko demottu toteutus laitettiin yleiseen jakoon Solitan Githubiin. Käy poimimassa koodit itsellesi!

Osallistujia tapahtumassa oli noin kolmisenkymmentä, ja palaute tilaisuuden jälkeen oli positiivista. Tilaisuutta kehuttiin inspiroivaksi ja innoittavaksi, ja tilaisuuden käytännönläheistä luonnetta kehuttiin. Integraatioiden ja APIen teko herätti paljon keskustelua jo kouluttajien demojen aikana, ja juttu ajankohtaisesta aiheesta jatkui koulutuksen jälkeen. Selkeästi innostusta asiaan on, ja integraatiotekijöiden verkostoitumistilaisuuksille on tilausta. Seuraavan koulutuksen ja webinäärien aiheet onkin jo pohdinnassa! Niistä tulet löytämään lisätietoja seurailemalla Solitaa LinkedInissäTwitterissä ja Facebookissa.

Muista myös tilata Solitan Duuniposti. Sieltä saat lisätietoja uusista työpaikoistamme. Katso täältä kaikki avoimet työpaikat.