helsinki, tampere

Web Developer CMS-hankkeisiin

front_end_700x1024_webKaikki mikä voi, digitalisoituu. Laadukkaan softan rakentaminen tarvitsee myös UX-orientoituneita ohjelmointiosaajia. Vahvistamme digitalisaatiota edistäviä ohjelmistokehitystiimejämme uusilla Front End -osaajilla Helsingissä ja Tampereella.

Web Developerina tavoitteesi on herättää henkiin asiakkaallemme toteutetun CMS- eli sisällönhallintajärjestelmän käyttöliittymän toiminnallisuudet. Vastaat projekteissa visuaalisen puolen teknologiavalinnoista ja teknisestä toteutuksesta. Työssäsi sinua tukevat designer, UX/UI-suunnittelija ja taustalogiikan kirjoittava ohjelmistosuunnittelija/arkkitehti.

Digitalisoitumista edistävät projektimme ovat merkittäviä ja näkyvät arjessamme. Ohjelmistomme kirjoitetaan useimmiten Javalla, Clojurella tai .NET-ympäristössä. Voit katselmoida koodiamme GitHubissa ja lukea teknologiablogiamme.

Meillä pääset osaksi porukkaa, joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

PÄRJÄÄT TÄSSÄ ROOLISSA MAINIOSTI JOS

 • Olet toteuttanut responsiivisia sivustoja sisällönhallintajärjestelmien päälle.
 • Tunnet eri tapoja toteuttaa tyylejä CSS:llä. Preprosessoinnin hyödyntäminen on sinulle arkipäivää ja olet pohdiskellut erilaisia lähestymistapoja ja nimeämiskäytäntöjä tyyliesi rakentamiseksi.
 • Arvostat koodin laatua ja tiedät toimenpiteitä sen ylläpitämiseksi.
 • Tiedät mikä erottaa hyvän ja loistavan käyttökokemuksen. Pistät paukkuja tärkeisiin yksityiskohtiin.
 • Tiedät kuinka sivustoa optimoidaan hakukoneille ja kuinka niistä tehdään saavutettavia.

Solahtaaksesi näppärästi reilusta 20 asiantuntijasta muodostuvaan front end-tiimiimme olet tyyppinä rohkea ja halukas ottamaan vastuuta omista päätöksistäsi. Janoat uuden oppimista ja haluat jakaa osaamistasi myös muille.

Saat käyttöösi valitsemasi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat Helsingissä ja Tampereella. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisista tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Ylivertaisin työsuhde-etumme ovat kollegamme täällä Solitalla.

HAKUOHJEET

Ota pikimmiten yhteyttä rekrytoivaan esimieheen Juhaan juha.hoyssa(a)solita.fi /040-7558039) tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 15.1.2017.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, joissa tulet tapaamaan Juhan ja muita tiimiläisiä. Pääset todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme ohjelmistokehittäjille: Front End Developers ja Ohjelmistosuunnittelijoita digitalisaation kärkihankkeisiin

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Me olemme Solita

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.