helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Web Analyytikko

Haluatko mukaan itseohjautuvaan porukkaan, jossa eletään uuden rakentamisen aikaa? Meillä Web-analyytikon roolissa pääset vaikuttamaan tulevaisuuden suuntaan, luomaan tiimiä sekä viemään liiketoimintaa eteenpäin.Avoin työpaikka Web Analyytikko

Haemme Web-analyytiikkoa mukaan kovan luokan osaavaan yhteisöömme. Haku on auki kaikissa Suomen lokaatioissamme – Helsinki, Tampere, Oulu, Turku ja Lahti. Tässä roolissa pääset työskentelemään useiden erilaisten tiimien kanssa, meillä kukaan ei jää yksin. Arkeesi kuuluu oman osaamisalueesi ammattilaisia, mutta myös esimerkiksi designereita, devaajia, asiakkuusjohtajia, projektipäälliköitä, sekä asiakkaan edustajia. Roolisi tulee olemaan risteyspaikassa monenlaiseen tekemiseen.

Minkälaista osaamista haluaisimme nähdä?

Taustastasi löytyy vahva web-analytiikkaosaaminen, esimerkiksi vaikkapa digimarkkinointitoimistosta tai IT-talosta. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja osaat poimia datasta olennaisimmat ilmiöt liiketoiminnan kehittämiseksi. Tulkinnan lisäksi HTML ja Javascript -koodi ei hämmennä sinua ja osaat tarvittaessa itse asentaa ja ylläpitää seurannassa käytettyjä työkaluja. Kehität ymmärrystä asiakkaiden web-käyttäytymisestä ja sinulla onkin vahva kokemus asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Toivomme sinulla olevan:

  • Valmiutta ymmärtää asiakkaan KPI:tä ja hyödyntää web-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämiseen
  • Kokemusta analytiikkatyökaluista (esim. yksi tai useampi näistä: Matomo, Adobe, Google Analytics) sekä myös analytiikan implementoinnista (Google Tag Manager)
  • Datan visualisointi kokemusta (esim. Power BI, Google Data Studio, Tableau tms.)
  • Kykyä antaa konkreettisia kehitysehdotuksia

Plussana näemme jos sinulla on ehtinyt tulla kokemusta myös hakukoneoptimoinnista (SEO), markkinoinnin automaatiosta, konversio-optimoinnista tai esimerkiksi growth hacking:sta.

Miksi valita Solita?

Näin Data Business Designerimme Kim Siven kuvailee kokemuksiaan Solitalla:

”Solitalla pääsee kehittämään analytiikkaa isoihin kokonaisuuksiin ja työskentelemään eri sidosryhmien kanssa. Web-analytiikka auttaa asiakkaita ymmärtään ja kasvattamaan heidän moninaista online-liiketoimintaa, mutta myös tukee meidän data, design ja devaus työtä. Web-analytiikka kysyntä kasvaa Solitalla jatkuvasti ja pystymme oikeasti kehittämään liiketoimintaa ja vaikuttamaan palvelutarjoamaan.
Parasta Solitalla on kuitenkin ihmiset ja välittäminen. Huippuosaamista löytyy eri osa-alueilta ja kaikki ovat valmiita auttamaan sekä ottamaan keskusteluihin alusta asti mukaan. Tämä tukee myös itsensä kehittymistä ja auttaa asiakkaita, kun eri palveluiden ja osaamisen synergiat pystytään yhdistämään”

Osaamisen kehittämisen ja laajentamisen lisäksi tekemistämme ohjailee välittämisen, rentouden, rohkeuden ja intohimon arvot. Kurkkaa blogista miten arvot oikeasti vaikuttavat meillä työntekijä kokemukseen:

Hae Solitalle:

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi, osaamisestasi ja itsestäsi 31.3.2021 mennessä. Luemme jokaisen hakemuksen huolella ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Halutessasi lisätietoja roolista saa Development yksikön Digipalveluliiketoiminnan vetäjältä Tiina Hynninen-Lahdenperältä ti 2.3 klo 14-15.30, pe 12.3 klo 12-13 ja ti 16.3 klo 14-15.00 numerosta 0407456693. Työyhteisöstä sekä kulttuurista voit kysellä Mirka Saarinen-Tanseylta numerosta 0407258194.

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä