helsinki, tampere, oulu

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija / Clojuristi, Evolta

Etsimme kasvavaan tiimiimme modernista ohjelmistokehityksestä innostunutta Clojure-gurua, tai guruksi haluavaa ohjelmistokehittäjää Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun.

Evoltan Lupapiste-palvelu on rakennetun ympäristön sähköisen asioinnin edelläkävijä, joka on toteutettu valtaosin Clojurella.

Tehtäväsi meillä koostuvat laaja-alaisesta ohjelmointikehityksestä eri ohjelmistojen parissa. Osallistut myös kehitystarpeiden tekniseen määrittelyyn, teet ohjelmistokehitystä palvelun kaikilla tasoilla, kirjoitat hyviä testejä ja katselmoit työtovereidesi koodia. Tarvittaessa määrittelet myös uudelle mikropalvelullesi Ansible-infrakonfiguraatiot. Välillä toimit myös ”sheriffinä” hoitaen Lupapisteen palvelutuen kanssa tukitikettien selvittelyä, juoksevia asioita ja pieniä bugikorjauksia. Roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan hallinnon tehostumiseen ja kymmenien tuhansien ihmisten elämään. Lähdekoodi julkaistaan avoimella lisenssillä ja on nähtävissä Githubissa.

Meillä pääset osaksi 25 hengen tiimiä, joka tukee ja sparrailee toisiaan arjessa.  Aloitat meillä tutustumalla Lupapisteen liiketoimintaan ja arkkitehtuurin sekä uusiin työkavereihisi, jotka toimivat kolmella eri paikkakunnalla. Pääset oppimaan uutta ja omaksumaan rakennusvalvonnan ja muiden kuntatoimintojen domain-osaamista. Halutessasi osallistut myös  kansainvälisten tarjousten ja projektien suunnitteluun sekä toteutukseen. Meillä pääset kehittymään suuntaan johon intohimosi sinua johdattelevat – esimerkiksi arkkitehdiksi, kehitystiimin vetäjäksi, projektipäälliköksi tai osaksi kansainvälisiä tiimejä yrityksen kasvun myötä.

Olet tunnistanut itsessäsi

 • Intohimon ja halun kirjoittaa kaunista laadukasta koodia Clojurella. JavaScriptin osalta halu riittää.
 • Janon uusien teknologioiden ja menetelmien oppimiseen.
 • Halun kehittää SPA-arkkitehtuurillisia verkkosovelluksia.
 • Start-up henkisyyttä, eli arvostat tiimityötä ja ymmärrät tiimin yhteispelin merkityksen yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Halun rakentaa ja kehittää pitkäjänteisesti sähköisen lupa-asioinnin palvelualustaa.
 • Sopivan määrän rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan.

Arvostamme myös seuraavien asioiden tuntemista, mutta emme odota että olet valmis tekijä: ClojureScript-front-end-ohjelmointi, Java, JVM, Knockout-js-kirjasto, SASS, CSS, Elasticsearch, XML/XSD, Ansible, Jenkins, Robot Framework, Linux-palvelinten hallinta, paikkatieto-osaaminen (esim. OpenLayers), tietoturvaosaaminen ja sähköinen allekirjoittaminen. Ruotsin kielen taito on myös plussaa suomen- ja englanninkielen lisäksi.

Tule mukaan tiimiin

Pääset mukaan ainutlaatuiseen tarinaamme, kun digitalisoimme Suomea rakennetun ympäristön sähköisillä palveluilla. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla, Technopolis Yliopistonrinteen uusimmassa siivessä. Lisäksi valittavanasi on myös näköalatoimistomme Helsingin Töölönlahdella tai Oulun Rotuaarilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen careers(a)evolta.fi, otsikkoon “Clojuristi”.

Kysy lisätietoja tehtävästä rekrytoivalta esimieheltä Ilkka Mattilalta puh. +358 44 558 2494 tai osoitteesta ilkka.mattila@evolta.fi
Voit käydä tutustumassa meihin ja vauhdikkaaseen arkeemme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?