helsinki, tampere, oulu

Uuden rakentamisesta innostuva Business Designer, Palmu

Tulevaisuus rakentuu ihmisten ja koneiden liiton varaan. Ihminen ei tarvitse lisää palveluita, vaan sujuvampaa arkea ja parempia valintoja. Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintamalleja ja palveluita vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Etsimme nyt uusia Business Designereita osaksi monialaista yhteisöämme.

Business Designerina katsot palvelukehitystä liiketoiminnan linssien kautta, vaikuttavuutta tavoitellen. Suunnittelet uutta liiketoimintaa ja -malleja yhdessä asiakkaamme liiketoiminnan, kuluttajien tai palvelun käyttäjien sekä muun Palmun tiimin kanssa. Ymmärrät, että kannattavan liiketoiminnan luominen syntyy aina asiakkaalle luodusta arvosta ja se on lähtökohtana kaikessa tekemisessäsi. Jos Business Design ei ole vielä sinulle tuttu käsite, lue Jaakon ja Tiinan kirjoitus Mistä puhumme kun puhumme Business Designista.

Projekteissa olet mukana määrittämässä projektin ja liiketoiminnan tavoitteita yhdessä asiakkaan kanssa. Osallistut co-designiin eli tiimityönä tehtävään palveluiden ja liiketoiminnan suunnitteluun, ja mallinnat tämän perusteella busineksen logiikan ja luvut toimivaksi kokonaisuudeksi. Yhdessä muun monialaisen tiimin kanssa teette nopeita kokeiluja ja kehitätte palvelusta kannattavaa liiketoimintaa.

TÄTÄ ETSIMME

 • Sinulta löytyy työkokemuksen (tai koulutuksen) kautta hankittua ymmärrystä liiketoiminnasta ja tulosvastuusta. Taustaltasi olet esimerkiksi tuotantotalouden DI tai rahoituksen tai kansantaloustieteen KTM.
 • Innostut liiketoiminnan mallintamisesta esim. Excelillä tai Palmu Business Simulator-työkalulla. Sinulla on kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista, analytiikasta tai liiketoimintaraportoinnista. Luovuutesi auttaa sinua näkemään mahdollisuudet numeroiden takana ja logiikkasi hahmottamaan syy-seuraus suhteita.
 • Sinulla on vahvat analyyttiset taidot ja hallitset niin kvantitatiivisen kuin kvalitatiivisenkin analyysin. Olet utelias luonne, etkä pelästy palvelumuotoilua käsitteenä – plussaa on, jos sinulla on jo jonkinlaista näkemystä tai ainakin kiinnostus aihetta kohtaan.
 • Olet kiinnostunut ymmärtämään ihmistä ja heidän käyttäytymistään. Olet utelias ja sinulla on kyky ajatella toisin ja kyseenalaistaa.
 • Siirryt vaivattomasti yksityiskohtien, kokonaisuuksien ja eri aihepiirien välillä sekä käyt luontevasti keskustelua eri tasoilla liiketoimintajohdosta palvelun loppukäyttäjiin asti.

INTOHIMOISTEN SUUNNITTELIJOIDEN YHTEISÖ

Palmu on monitaitoinen suunnittelijoiden ja muutoksen tekijöiden yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Tavoitteenamme on luoda uutta ja saada aikaan vaikuttavuutta. Uskomme että monimutkaiset ongelmat ratkaistaan tuomalla yhteen maan intohimoisimmat osaajat, terävin ajattelu sekä uusi älykäs teknologia. Olemme osa Solitaa. Yhdessä näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan. Tutustu palmulaisten yhteisöön, ajattelutapaan ja rekrytointikriteereihimme blogissa: Näin Palmu rekrytoi.

KIINNOSTUITKO?

Jos sinäkin innostut paremman elämän rakentamisesta yhdessä meidän kanssa, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@palmu.fi.

Kerro hakemuksessasi mistä unelmoit, missä olet hyvä ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 13.5.

Kysy lisää Business Designerin arjesta Jaakko Luomarannalta puh. 040-8319388 keskiviikkoisin klo 12.30-14 välisenä aikana. Myös Johannes Hirvonsalo puh. 040-577 0789 tai Kati Kitti puh. 044-0673613 antaa mielellään lisätietoja tehtävään liittyen. 

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää