turku

Turkulainen ohjelmistokehittäjä Java-projekteihin

Turusta tuli entistä parempi vuonna 2018 kun Solita avasi toimistonsa Yliopistonkadulle. Siitä lähtien työyhteisömme Turussa on kasvanut ja toimistollamme onkin nykyisin muun muassa ohjelmistokehittäjiä, data-ammattilaisia ja Cloud-asiantuntijoita. Nyt etsimme Turkuun uusia ohjelmistokehittäjiä Java-projektien pariin. Software Developer, hae Solitalle.

Turun työyhteisön keskuudessa on rento fiilis ja huumorikin kukkii. Rentouden lisäksi kova ammattitaito ja halu auttaa toisiaan näkyy arjen tekemisessä ja projekteissa. Tutustu yhteen Turun ohjelmistokehittäjään, Olliin, ja lue kuinka hänen etätyöskentely on sujunut viimeaikoina. Ollin etätyötarinan löydät täältä.

Etsimme nyt sinua turkulainen tai turkumielinen Java-ohjelmistokehittäjä

Toivomme, että sinulla on jo kertynyttä kokemusta Java-projekteista, joskin muutkin teknologiat ovat aina plussaa. Lähes kaikki projektimme menevät pilveen, joten pilvipalvelujen osaamisesta on sinulle etua. Eniten käytämme AWS:n pilveä, mutta hyvänä kakkosena tulee Azure. GCP:llä on myös roolinsa meillä. Solitalla on paljon front-end kehittämiseen keskittynyttä osaamista, mutta toivoisimme, että olet halukas tekemään fullstackina. Frontissa meillä on eniten käytössä React ja Vue – onko sinullakin ollut käytössä?

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Laita meille itsesi näköinen yhteydenotto alla olevan painikkeen kautta. Aloituksen voimme sopia joustavasti – esimerkiksi kesän jälkeen
  • Kysy lisää devaamisestamme ja projekteista  Valtterilta 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi
  • Voit kysyä myös lisää työyhteisöstä Jarkolta 044 339 8640 / jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.9
(8.2 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.5
(7.9 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.2
(7.5 vertailuarvo)

Mentorointi 8.3
(7.4 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.5
(7.3 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 8.2
(7.2 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.6
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.5
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä