turku

Turkulainen ohjelmistokehittäjä Java-projekteihin

Turusta tuli entistä parempi vuonna 2018 kun Solita avasi toimistonsa Yliopistonkadulle. Siitä lähtien työyhteisömme Turussa on kasvanut ja toimistollamme onkin nykyisin muun muassa ohjelmistokehittäjiä, data-ammattilaisia ja Cloud-asiantuntijoita. Nyt etsimme Turkuun uusia ohjelmistokehittäjiä Java-projektien pariin. Software Developer, hae Solitalle.

Turun työyhteisön keskuudessa on rento fiilis ja huumorikin kukkii. Rentouden lisäksi kova ammattitaito ja halu auttaa toisiaan näkyy arjen tekemisessä ja projekteissa. Tutustu yhteen Turun ohjelmistokehittäjään, Olliin, ja lue kuinka hänen etätyöskentely on sujunut viimeaikoina. Ollin etätyötarinan löydät täältä.

Etsimme nyt sinua turkulainen tai turkumielinen Java-ohjelmistokehittäjä

Toivomme, että sinulla on jo kertynyttä kokemusta Java-projekteista, joskin muutkin teknologiat ovat aina plussaa. Lähes kaikki projektimme menevät pilveen, joten pilvipalvelujen osaamisesta on sinulle etua. Eniten käytämme AWS:n pilveä, mutta hyvänä kakkosena tulee Azure. GCP:llä on myös roolinsa meillä. Solitalla on paljon front-end kehittämiseen keskittynyttä osaamista, mutta toivoisimme, että olet halukas tekemään fullstackina. Frontissa meillä on eniten käytössä React ja Vue – onko sinullakin ollut käytössä?

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Laita meille itsesi näköinen yhteydenotto alla olevan painikkeen kautta. Aloituksen voimme sopia joustavasti – esimerkiksi kesän jälkeen
  • Kysy lisää devaamisestamme ja projekteista  Valtterilta 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi
  • Voit kysyä myös lisää työyhteisöstä Jarkolta 044 339 8640 / jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista