helsinki, tampere, oulu

Tulevaisuuden Business Planning Consultant

Tehokas ja kokonaisvaltainen liiketoiminnan suunnittelu on tärkeimpiä johtamisen välineitä ja kilpailukyvyn takaajia yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa. Olemme nyt vahvistamassa  tiimiämme tulevaisuuden Business Planning -konsulteilla Helsingissä, Tampereella ja Oulussa!

Solitalla toimit liiketoiminnan suunnittelujen asiantuntijana eli työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa tavoitteenasi rakentaa juuri heidän liiketoimintamallinsa mukaisia suunnittelujärjestelmiä. Työsi sisältö voi vaihdella päivästä riippuen aina tuotantoprosessien mallintamisesta kirjanpitolain säädösten tulkintaan. Yhtenä päivänä saatat olla pitämässä työpajaa johdolle, seuraavana taas tulkkaamassa tekemääsi allokointilaskentaa controllerille. Ymmärrät siis ottaa huomioon loppukäyttäjän näkökulman.

Olet asiakkaan luottohenkilö, johon voi ottaa yhteyttä aina tarpeen tullen, myös projektin jälkeenkin. Pidät vaihtelevista työtehtävistä, uusien teknologioiden opettelusta sekä nautit monimutkaisten teknisten haasteiden taklaamisesta. Ennen kaikkea pidät kuitenkin ihmisten kanssa työskentelystä. Meillä pääset työskentelemään Suomen huikeimpien Business Planning -konsulttien kanssa osana Solitan Data-osaamisaluetta.

MUUTAMA SANA BUSINESS PLANNING -TIIMISTÄMME JA PROJEKTEISTAMME

Business Planning -tiimiimme kuuluu noin 15 henkeä ja tiimi työskentelee liiketoiminnan suunnitteluun keskittyvien esiselvitys- ja konsultointiprojektien parissa sekä suunnittelujärjestelmien toteutuksessa ja ylläpidossa. Toteuttamamme projektit kestävät tyypillisesti muutaman kuukauden esiselvitys- ja toteutusprojekteista muutamien vuosien kestäviin ylläpito-projekteihin. Business Planning -projektit keskittyvät eri toimialoille, isoihin ja tunnettuihin asiakkuuksiin .

Lue tulevan kollegasi Joonaksen mietteitä Business Planning -tiimistä työskentelystä ja Teemun ajatuksia ”Liiketoiminnan suunnittelulla informaatiota tulevaisuudesta” -blogista.

VALINTAKRITEERIMME TULEVAISUUDEN BUSINESS PLANNING -KONSULTILLE

 • Intohimoa ja kiinnostusta liiketoiminnan suunnitteluun sekä datan ja teknologian valjastamiseen johtamisen ja päätöksenteon tueksi
 • Halu ymmärtää ja toteuttaa loppukäyttäjien tarpeita, joiden aiheena voi olla esim. business controlling, investointi- ja kustannuslaskenta, liiketoimintaprosessien kehittäminen, hankinta- ja toimitusketjun suunnittelu, skenaariot ja simulointi
 • Olet pyöritellyt Exceliä peruskaavoja pidemmälle, ollut mukana jonkin järjestelmän käyttöönotossa tai tutustunut vaikkapa ohjelmointiin
 • Koulutustaustaa kauppatieteistä, tuotantotaloudesta tai tietotekniikasta
 • Aiempi työkokemus esim. taloushallinnossa auttaa alkuun pääsemisessä

Emme oleta, että olisit toiminut liiketoiminnan suunnittelun tai järjestelmäkehityksen parissa aiemmin. Tästä ei kuitenkaan ole haittaa, kuten ei muustakaan konsultointi-, Business Intelligence- tai Master Data -työkokemuksesta.

ESIMERKKEJÄ LIIKETOIMINNAN SUUNNITTELUPROJEKTEISTAMME

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 15.8.2018 mennessä.

 • Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi ajalla 29.6-13.7 ja 6.-15.7 osoitteesta heidi.sinkkonen@solita.fi tai puhelimitse +358 50 576 6944 ja Ville ajalla 29.6-20.7 ja 30.7-15.8osoitteesta ville.nousimaa@solita.fi tai puhelimitse +358 44 339 8665

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, jotta pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoita jo heti alkuun.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Ota yhteyttä osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää