helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Azure-integraatioasiantuntija (BizTalk-kokemuksella)

Tule mukaan suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta! Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme nyt tulevia Microsoft Azure -pilvialustan integraatioasiantuntijoita ja -arkkitehtejä Turun ja Lahden avattavien toimistojen lisäksi myös Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Oletko BizTalk-integraatioiden osaaja, mutta näet tulevaisuutesi työskentelemässä modernimpien teknologioiden parissa? Tällä hetkellä asiakkaillamme on käynnissä voimakas pilvitransformaatio. Muutostarve heijastuu myös integraatioteknologioihin ja -ratkaisuihin. Azure on asiakkaillamme looginen teknologiajatkumo Microsoftin on premise -ratkaisujen seuraajana. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään olemassa olevaa integraatio-osaamistasi ja samalla päivittää osaamisesi moderneihin pilviteknologioihin.

Integraatioasiantuntijana tai -arkkitehtinä kehität, konsultoit ja ylläpidät asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Roolissasi ymmärrät asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset sekä datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, saat myös itse vaikuttaa siihen, millaiseksi roolisi meillä lopulta muodostuu.

Azure-integraatioasiantuntijana työkaluvalikoimasi kulmakivet ovat Azure Logic Apps-, Functions-, Service Bus- ja API Management -komponentit. Aiemmasta kokemuksestasi arvostamme erityisesti BizTalk-kehittäjäkokemusta sekä .NET-ohjelmointiosaamista. Luonnollisesti myös kaikki olemassa oleva Azure-osaaaminen on plussaa.

Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että pääset tekemään monipuolisesti työtä integraatioiden parissa. Vastaamme esimerkiksi rautateiden integraatiopalvelun tuottamisesta RIPA-hankkeessa ja olemme toteuttaneet L&T:lle uuden palveluväylän ja integraatioalustan, joista huolehdimme jatkuvana palveluna. Lisää projekteistamme voit lukea täältä.

PÄRJÄÄT MEILLÄ HYVIN JOS

 • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
 • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot, joista on hyötyä kun kommunikoit asiakkaan sekä oman tiimisi kanssa
 • Omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • Haluat oppia uutta ja kehittyä Azure-integraatioiden huippuosaajaksi

VIISI SYYTÄ MIKSI VALITA SOLITA

 • Haluamme tehdä aidosti merkityksellisiä asioita. Integraatioissa tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä että, voimme teknologiavalinnoillamme edistää suuntaa johon maailma on menossa sekä parantaa asiakkaidemme edellytyksiä parempaan liiketoimintaan.
 • Pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen. Integraatioihin liittyy vahvasti monia eri teknologioita ja työkaluja, jotka saat itse valita ja joita pääset hyödyntämään työssäsi mitä erilaisimmissa projekteissa.
 • Ympärilläsi on hyvä tiimi. Reilun 30 henkilön kokoinen integraatiotiimimme koostuu osaavista ja auttavista kollegoista. Tavoitteenamme on, että huolehdimme yhdessä asiakkuuksistamme.
 • Huolehdimme sinusta. Työnteon puitteiden pitää olla kunnossa, joten kiinnitämme huomiota työergonomiaan ja saat itse valita omat työvälineesi. Tarjoamme myös joustavuutta arkeen sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.
 • Sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä vaihtaaksesi työtehtäviä. Jos sinua myöhemmin kiinnostaa laajentaa osaamistasi myös integraatioiden ulkopuolelle, voit meillä syventyä esimerkiksi ohjelmistokehitykseen tai analytiikkaan, myös esimiestehtävät tai projekti- palvelupäällikön tehtävät ovat mahdollisia.

HAE NYT

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 2.12.2018. Lisätietoja tehtävästä ja arjesta meillä antaa Mauri Viitamaa numerosta +358 50 412 4569 tai osoitteesta mauri.viitamaa@solita.fi

Järjestämme myös 18.9.-10.10. API ja Integraatiokoulutusohjelman, jonka jälkeen olet MuleSoft Certified Developer ja sinulla on mahdollisuus työllistyä meille. Lue lisää ja hae mukaan 12.9. mennessä! 

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista