helsinki, tampere, oulu

Testiautomaatioon rakastunut ohjelmistokehittäjä

Solitan projektilaarissa riittää tekemistä monipuolisille ohjelmistokehittäjille. Ohjelmistokehityksen lisäksi testausmenetelmien ja -automaation hallinta ovat suuressa roolissa.

Tekemisessämme on tärkeää, että kehitystyömme, tuottamamme koodi ja niistä rakentuvat tietojärjestelmät ovat kaikki taattua korkeaa laatua. Kehittäjillemme tuotanto- ja testikoodi ovat yhtä arvokkaita, molemmat ansaitsevat yhtäläisen huomion. Automaatiota hyödynnetään laajasti niin testien suorittamiseen kuin vaikkapa virheettömiin asennuksiin. Tämän vuoksi meillä löytyy aina tilaa myös spesialisteille. Tässä tehtävässä työskentelet ohjelmistokehittäjänä, joka levittää testiautomaation menetelmien ja työvälineiden ilosanomaa ympärillensä. Lisää projekteistamme ja arjen tekemisestä löydät ohjelmistokehittäjiemme dev.solita.fi blogista.

Meillä pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja, jotka suuntautuvat niin yksityiselle kuin julkiselle puolelle – tuskin tulet tylsistymään, koska jokainen projekti on oma yksilönsä niin teknologian, sisällön kuin asiakkuudenkin suhteen. Tulet osaksi työyhteisöä, jossa saat olla oma itsesi ja löydät aina tukea tekemiseesi, kun sitä tarvitset. Yhteisöstämme voit lukea lisää Jonne Sepän blogista, joka kuvaa tekemistämme ja arvomaailmaamme.

Mitä tehtävä sisältää

Tässä tehtävässä toimit ohjelmistokehittäjänä osana projektitiimiä. Sinulla on kuitenkin kollegoitasi enemmän vastuuta testauksen suunnittelusta sekä työkalujen ja menetelmien valinnasta. Syöksyt salapoliisin lailla analysoimaan havaittuja virheitä ja löytämään niiden juurisyyt. Projektin monimutkaisimmat ja vaativimmat testikonfiguraatiot ja –tapaukset ovat sinulle kaikkein motivoivimpia. Olet olennainen tekijä mahdollistamassa ja parantamassa muun tiimin tekemän työn tuottavuutta ja testauksen vaikuttavuutta.

Osaat tehdä yksiselitteistä ja luettavaa testikoodia, jota muidenkin on helppoa kehittää eteenpäin. Olet hyvä siirtämään projektitiimisi muille kehittäjille tietoa löydetyistä asioista ja opastamaan matkalla laadukkaampaan testaukseen. Kehität testiautomaatiomenetelmiä ja haluat pysytellä kärryillä niiden viimeisimmistä tuulista maailmalla. Pystyt toimimaan ketterässä toimintaympäristössä, jossa muutokset ovat elinehto. Lisää ohjelmistokehittäjiemme arjesta pääset lukemaan solitan devaajan kirjoituksesta.

Mitä tehtävässä menestyminen mielestämme edellyttää?

Odotamme siis, että olet ohjelmistokehittäjä ja laadunvarmistus on sinulle sydämen asia. Löydät helposti projekteista ne kriittiset tekijät, joihin tulee kiinnittää erityishuomiota. Testiautomaatio on sinulle tuttua aikaisemmista työtehtävistäsi. Sinulle ei tuota vaikeuksia toimia omassa tiimissäsi testausvaikuttavuuden ja –osaamisen suunnannäyttäjänä, sparraajana ja mentorina.

Työkalupakissasi on välineitä tämän päivän web-kehitykseen. Meillä on projekteissamme käytössä laaja joukko erilaisia teknologioita, esimerkiksi Java, JavaScript, Clojure, ClojureScript, C#/.NET, Liferay, Episerver CMS. Sinulla on valmiudet fullstack-kehitykseen joillakin näistä, unohtamatta aina läsnä olevaa tietokantakerrosta. Testiautomaation lusikkahaarukat kuten Docker, Jenkins, Ansible, xUnit, Selenium/WebDriver, JMeter ja Linux-skriptaus ovat sinulle arkipäivää.

Useimmiten osallistumme myös kehittämiemme järjestelmien ylläpitoon. Ei haittaisi lainkaan, vaikka osaamisesi ja innostuksesi ulottuisi myös tuotantokäytössä ja jatkokehityksessä olevien järjestelmien valvonta-automaatioon sekä niiden palvelun laadun varmistamiseen. Kokemus esimerkiksi Splunkista tai HA-ympäristöjen asennuksista katsomaan eduksi.

Nyt kun olet kiinnostunut tehtävästä, niin toimi näin:

Hae tehtävää lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa tuot esiin rakkautesi ohjelmistokehitykseen ja testiautomaatioon. Voit laittaa hakemuksesi tulemaan meille joko klikkaamalla alla olevasta painikkeesta tai lähettämällä sen meille osoitteeseen rekry (a) solita.fi. Olethan meihin yhteydessä viimeistään 24.7.2017. Tutustumme mahdollisiin uusiin solitalaisiin jo hakuaikana, joten ollaan pian yhteyksissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tero Hakkarainen 040 749 9711

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?