helsinki, tampere, oulu

Teknologia-arkkitehti (AWS / Azure)

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Olemme muuttuvan maailman matkaoppaita asiakkaillemme. Haluamme nyt sinut mukaan rakentamaan digitalisoituvaa huomista yhdessä Suomen parhaiden ohjelmistokehittäjien ja analytiikan osaajien kanssa. 

Teknologia arkkitehtina edustat digitalisaation terävintä kärkeä Suomessa. Me autamme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa innovoimalla uusia palveluita kuten esimerkiksi kaupan digitalisaatiota edistänyt, Suomen paras B2B-palvelu Golli tai rakentamisen digitalisaatiota eteenpäin vienyt Lupapiste-palvelu. Loppuvuodesta 2016 olemme myös liittyneet AWS:än julkisen sektorin kumppaniohjelmaan. Lue myös lisää siitä, millaisia palveluita olemme rakentaneet AWS:än avulla. 

Arkkitehdin roolissa istut samojen pöytien ääressä niin asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien kuin teknisten toteuttajien kanssa. Tuet osaamisesi ja näkemyksesi avulla asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä osallistumalla aktiivisesti pre-sales työhön yhdessä asiakkuusvastaaviemme kanssa. Piirrät myös kuvaa nykytilanteesta sekä tulevaisuuden tavoitetilasta. Kuvailet asiakkaillemme minkälaisia uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia heillä on edessään ja miten näihin mahdollisuuksiin pitäisi tarttua. Luot jatkumoa yhteistyölle käymällä aktiivista vuoropuhelua myös toteutustiimin kanssa.

Työskentelet yhdessä tiimin kanssa joko asiakkaidemme tiloissa tai meidän omilla näköalatoimistoillamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla. Lisäksi olemme avanneet vuoden alussa uuden toimiston Tukholmaan, joten halutessasi työsi voi myös viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektienkin kautta.

Sinussa on ainesta arkkitehdin roolin jos

 • osaat luontevasti keskustella liiketoimintamalleista asiakkaiden kanssa sekä näet missä voit tuottaa asiakkaalle lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa
 • hallitset pilvipalveluarkkitehtuurin ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan liiketoimintatarpeet
 • osaat piirtää arkkitehtuuritason ratkaisut sekä liiketoimintapäättäjille, että toteuttavalle osapuolelle ymmärrettävällä tavalla
 • olet teknisesti niin noheva, että voisit tarvittaessa toteuttaa itse suunnittelemasi ratkaisut. Vaikka et osallistuisi itse tekniseen toteutukseen, hyödynnät arjessa ruohonjuuritason kokemustasi digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä
 • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muita kohtaan

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Jos sinäkin innostut suunnattomasti digitalisaation mahdollisuuksista, uuden oppimisesta ja merkityksellisten asioiden rakentamisesta kohti parempaa yhteistä tulevaisuutta – saatat olla etsimämme uusi kollega.

Meillä pääset työskentelemään Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, analytiikan, asiakaskokemuksen ja projektinhallinnan huippuosaajan jatkuvasti kehittyvässä yhteisössä. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Lue blogistamme Tuomaksen näkemys miten datasi kertoo sinulle mitä kehittää, Jonnen yhteenveto datan hyödyntämisestä asiakaskokemuksessa tai Pasin oiva kirjoitus postmodernin tietovaraston filosofiasta.

Liity nyt osaksi huippuosaajien tiimiämme!

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi ke 26.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rento tiiminvetäjämme Jarno osoitteesta Jarno.Peltoniemi@solita.fi tai numerosta 050-3370067. 

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla. Pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun sekä todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Olemme mukana Amazon Web Servicesin AWSome Day -tapahtumassa tiistaina 21.3. Tapahtumassa pääset oppimaan lisää AWS:n pilvipalveluista, kuulet käytännön kokemuksia ja voit keskustella AWS:n ja Solitan asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.