helsinki

Tekninen Business Performance -konsultti

Yrityksen suorituskyvyn johtamisen järjestelmäratkaisut mahdollistavat nopeamman päätöksenteon ja tehokkaamman talouden ja liiketoiminnan ohjauksen. Me Solitalla olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään tätä aluetta jo 10 vuotta, ja nyt etsimme Business Performance Management -ratkaisujen tiimiimme uutta teknisesti taitavaa kollegaa. Ensisijaisesti toivomme löytävämme uuden työkaverin Helsinkiin, mutta myös muut Solitan toimistot Suomessa ovat mahdollisia.

Teknisenä Business Performance -konsulttina olet asiantuntijana mukana toteuttamassa asiakaskohtaisia suorituskyvyn johtamisen ratkaisuja. Projektista riippuen saatat liittyä tiimiin jo määrittelyvaiheessa, jolloin yhdessä asiakkaan ja Solitan tiimin kanssa käännämme liiketoiminnan tarpeet tekniseksi toteutukseksi. Tyypillisesti osallistut hands on -tasolla järjestelmien ja ETL-putken rakentamiseen sekä toteuttamiemme ratkaisujen ylläpitoon. Projekteissamme työskentelee usein lähimpien tiimikavereiden lisäksi myös muita solitalaisia osaajia kuten BI-konsultti, tietovarastoasiantuntija, data engineer tai master datan osaaja. Asiakkaanamme voi olla esimerkiksi pörssiyhtiön talousfunktio tai supply chain -toiminto. Jos Solitan tarjoomaan kuuluvat Jedox ja IBM:n TM1 / Planning Analytics eivät ole sinulle vielä entuudestaan tuttuja, perehdytämme sinut mielellämme niiden huippuosaajaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi mm. vaihtelevien asiakasprojektien sekä Solitan data-, design- ja dev-osaamisyhteisöjen kautta. Oman mielenkiintosi mukaan voit olla mukana kehittämässä Solitan business performance management -tarjoomaa tai osallistua teknologiakumppani-yhteistyöhön.

MUUTAMA SANA BUSINESS PERFORMANCE MANAGEMENT (BPM) -TIIMISTÄMME JA PROJEKTEISTAMME

BPM-tiimi kuuluu Solitan Data-osaamisalueeseen. Meitä on tiimissä noin 15 asiantuntijaa, joiden osaamistaustassa yhdistyy vahva tekninen osaaminen, kyky mallintaa asiakkaan liiketoimintaprosesseja sekä operatiivisen toiminnan ja talouden ymmärrys. Teemme räätälöityjä asiakaskohtaisia toteutuksia, huolehdimme ylläpidosta, auditoimme sekä tuemme asiakasta järjestelmien käytössä. Toteuttamiemme projektien kesto vaihtelee muutamien kuukausien esiselvitys- ja implementointiprojekteista pitkäaikaisiin ylläpito- ja jatkokehitysprojekteihin. Olemme läheinen kumppani asiakasyrityksillemme, jotka ovat useilla eri toimialoilla toimivia suuryrityksiä. Tutustu tulevan kollegasi Joonaksen matkaan ERP-konsultoinnista BPM-ratkaisujemme pariin.

ESIMERKKEJÄ PROJEKTEISTAMME

  • Uudistimme Oulun kaupungin toimintaa ja talouden suunnittelua. Oulun kaupungin toiminnan ja talouden suunnittelun sekä raportoinnin järjestelmät mahdollistavat nopeamman päätöksenteon.
  • Globaalin pörssiyrityksen raaka-ainehankinnan suunnittelu- ja optimointijärjestelmä
  • Kansainvälisen teollisuusyrityksen talouden suunnittelu- ja raportointikokonaisuuden esiselvitys (käyttäjätarpeiden määrittely, roadmap, ehdotus järjestelmäarkkitehtuurista)
  • Kiinteistöyhtiön talouden suunnittelu ja ennustaminen

VALINTAKRITEERIMME UUDELLE TYÖKAVERILLE

  • Olet tehnyt hands on -tasoisesti teknisiä toteutuksia skriptien ja mahdollisesti koodin tasolla ja/tai konfiguroinut CPM-, ERP-, CRM- tai PDM-järjestelmiä
  • Olet työskennellyt tietokantojen ja datan integraatioiden kanssa
  • Hyödyksi on myös mahdollinen osaamisesi ketteristä menetelmistä sekä Dev- tai DataOpsista
  • Jos tunnet ennestään Jedoxin, IBM TM1 / Planning Analyticsin tai kilpailevien järjestelmien sielunelämää, siitä on suuresti hyötyä – jos et, perehdytämme sinut niiden saloihin
  • Olet oppimishaluinen ja sosiaalinen tyyppi, jonka niin asiakkaat kuin tiimikaverisi ottavat luottopakikseen

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut, ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi tai alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian!

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

  • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

    Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

  • Etusijalla on aina ihminen.

    Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

  • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

    Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

    Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista