helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Solution Architect, Data & AI Sales

Me Solitalla uskomme, että datan hyödyntäminen on avain yhä useamman yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa. Asiakkaamme ovat samaa mieltä, ja siksi vahvistamme myyntitiimiämme ja rekrytoimme nyt uutta kollegaa Solution Architect -rooliin.

Solution Architectina toimit myynnin eturintamassa: olet mukana asiantuntijaroolissa avaamassa uusia asiakkuuksia, toimit ratkaisukonsulttina myyntihankkeissamme ja osallistut asiakashankkeiden käynnistämiseen. Lähimpiä kollegoitasi ovat data-liiketoiminnan myyntitiimin lisäksi tarjoustyöhön osallistuvat data-osaajamme Pohjoismaiden johtavasta pilvipohjaisia data-ratkaisuja toimittavasta asiantuntijajoukosta. Etsimme uutta työkaveria ensisijaisesti Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun.

Miksi töihin meille dataratkaisujen myynnin pariin?

  • Yhteensä yli 300 data-asiantuntijamme voimin olemme data-alueen johtava toimija Pohjois-Euroopassa. Haluamme olla suunnannäyttäjiä data-alueella myös jatkossa.
  • Olemme saavuttaneet jo monen merkittävän asiakkaan luottamuksen: tutustu esimerkiksi DNA:lle, Fortumille, YIT:lle ja Väylävirastolle tekemiimme toteutuksiin
  • Pikavoittojen ja käsiparikaupan sijaan haluamme rakentaa asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia kumppanuuksia
  • Datan, analytiikan ja AI:n lisäksi Solitan muita syväosaamisalueita ovat design, pilvi-infra ja integraatiot sekä ohjelmistokehitys – ja nämä kaikki ovat asiakkaidemme hyödynnettävissä “one stop shop” -periaatteella
  • Solita on kannattavasti kasvava ja voimakkaasti kansainvälistyvä yritys, joka arvojensa mukaisesti myös välittää ihmisistään

Odotuksemme uudelle työkaverille

  • Sinulla on vahva kokemus data-ratkaisujen myynnistä tai ratkaisujen myynnistä ja konsultoinnista finanssi-, energia- tai telecom-toimialojen parissa.
  • Osaat tunnistaa ja kuvata datan hyödyntämiseen liittyviä mahdollisuuksia asiakkaillemme.
  • Kokemuksesi avulla tunnistat liiketoimintamahdollisuuksia ja keskustelet niistä sujuvasti sekä business-päättäjien että data-ammattilaisten kanssa

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää! 🙂

  • Kerro meille tulevaisuuden toiveistasi ja tämänhetkisestä osaamisestasi hakemuksen muodossa
  • Jos haluat sitä ennen kuulla tehtävästä ja Solitasta lisää, Datan myynnistä vastaava Timo Peuhkurinen juttelee kanssasi mielellään! Tavoitat Timon puhelimitse 5.11. ja 6.11. klo 9-12 numerosta 050 324 3978 tai sähköpostitse timo.peuhkurinen@solita.fi.
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä