oulu

Software Developer Ouluun

Kokenut Software Developer, tule paikkaan, jossa sinulla on tulevaisuus. Oululaisia ohjelmistokehittäjiämme yhdistää halu tehdä laadukasta koodia ja oppia jatkuvasti toisiltaan sekä vahva yhteisöllisyys. Oulun toimiston yhteisömme onkin tiivis, toisiaan tukeva porukka, jossa jokaisella on myös tilaa olla oma itsensä.

Meillä käytetään ratkaisuissa mm. seuraavaa: Java, Clojure, Kotlin, REST-rajapinnat, Vue, React, ja tietysti Ecmascript sekä AWS. Tietysti teemme nykyään paljon pilvipalveluihin myös serverless-komponenttien päälle. Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen.

Tutustu mitä teknologioita ohjelmistokehittäjä ja tiiminvetäjä Jarno on päässyt käyttämään ja samalla kehittämään itseään. Jarnon Clojure-aiheinen blogi kertoo lisää.

Solitalla pääset kokeneeseen joukkoon

Vuonna 2018 toteutetun Solita Developer Surveyn perusteella 43% Solitan ohjelmistokehittäjistä ovat tehneet ammattinaan softakehitystä yli 10 vuotta ja 29% ovat tehneet 6-10 vuotta. Löydät rinnaltasi myös Data Scientisteja, Cloud- ja integraatioammattilaisia sekä palvelumuotoilijoita. Voit lukea ohjelmistokehittäjiemme ajatuksia ja tutustua teknologioihimme devaajien omasta blogista dev.solita.fi

Mitä odotamme sinulta

 • Olet kartuttanut kokemustasi softaprojekteissa ja tämän kautta sinulla on näkemystä, kuinka soveltaa eri teknologioita erilaisissa ympäristöissä. Vuosimäärät eivät ole niinkään merkityksellisiä, mutta monipuolinen osaamisesi aikaisemmasta on
 • Osaat ajatella ratkaisuvaihtoehtoja laajasti. Haluat ja uskallat kokeilla uusia teknologioita, jotta voit ratkaista ongelman
 • Kokemuksesi on erityisesti JVM alustalta. Java ja Clojure ovat meillä kovassa suosiossa

Mitä emme odota sinulta:

 • Halua legacyn tunkkaukseen bunkkerissa
 • Haluttomuutta kehittää omaa osaamistasi

Minkälainen on Oulun kehittäjäyhteisömme?

Yhteisö koostuu ihmisistä, joita kiehtoo uuden oppiminen, timanttisen lopputuloksen aikaan saaminen ja toistensa auttaminen. Devaajamme kehittävät, kokeilevat, oppivat ja näin tuottavat lisäarvoa niin kollegoilleen kuin myös asiakkaillemme. Tiiviit projektitiimit ovat hyvinkin itseohjautuvia, joka antaa myös kehittäjälle mahdollisuuksia vaikuttaa tekemiseen ja lopputulokseen. Ohjelmaa on myös projektien ulkopuolella. Oulun Koodikahveilla kehittäjämme kokoontuvat esittelemään ohjelmointipähkinointään ja sparrailevat toisiaan. Erilaiset harrasteryhmämme kokootuvat aktiivisesti. Esimerkkeinä aktiiviset maastopyöräily-, leffa- ja peliporukat. Lisäksi kehittäjämme pääsevät vaikuttamaan Oulun devaajatapahtumiimme.

Kuinka hakea Oulun kovimpien devaajien joukkoon?

Lähetä tietosi meille alla olevan painikkeen kautta tai maililla osoitteeseen rekry@solita.fi. Kerro meille vapaamuotoisesti kuka sinä olet ja mikä saa sinut innostumaan koodissa.

Lisätietoja työstä ja työyhteisöstämme antaa Ville Outamaa 040 831 0312 tai ville.outamaa@solita.fi. Villen kanssa voit keskustella myös koodistamme.

Laita hakemuksesi pikaisesti, sillä rekrytoimme uudet solitalaiset heti oikean matchin löytyessä.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Solita Akatemia

Haku kevään akatemiaan on päättynyt!

Lue lisää

Kysy rekrytoinnista