helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Software Designer sinun teknologioilla

Solitalla Software Designer pääsee mukaan projekteihin, joilla on aitoa merkityksellisyyttä. Työyhteisö on tiivis, intohimoinen laatua kohtaan, rento ja välittävä. Pääset mukaan yhteisöön, jossa voit olla oma itsesi ja kehittyä sinulle mielekkääseen suuntaan.

Voisimme hakea ohjemistokehittäjiä jonkin yhden tietyn teknologian pariin, mutta se antaisi aivan väärän kuvan meidän tekemisestämme ja projekteista. Ei meillä tietysti ihan KAIKKI ole käytössä, koska se olisi jo omituista. Kuitenkin projektiemme teknologiakirjo on todella kattava ja siksi voisimme lähestyä ajatusta uudesta työstäsi sinun osaamisesi kautta.

Edellisen lisäksi emme halua lukita ketään yhden stackin ympärille, koska joskus vaihtelu virkistää (ja kehittää). Solitalla Software Designer pääsee vaikuttamaan siihen, minkälaisilla teknologioilla työtä tekee. Toisin sanoen, pääsee vaikuttamaan siihen, mikä olisi mielekäs seuraava projekti, jossa haluttua teknologiaa olisi.

Mitä jos teknologiamme ei täysin sitten kohtaakaan?

Kokeneelle ohjelmistokehittäjälle ei yleensä ole ongelma ottaa haltuun hänelle tuntematonta teknologiaa. Lähinnä se vaatii ymmärrystä teknologioista ja halua oppia uutta.

Meillä pääset projekteihin, joissa on kokeneita ohjelmistokehittäjiä ja joiden avulla opit uutta. Tai saatat olla jo niin kokenut, että oppia haetaankin sinulta.

Puhutaan hetki teknologioistamme

Paljon teemme projekteja Javalla, Clojurella sekä .NET-ympäristössä C#:lla. F# on myös käytössä, mutta ei niin laajasti. Lisäksi Kotlin on kasvussa. Projekteissa on mukana myös mm. Python, JavaScript, ClojureScript, TypeScript, Groovy, Docker, ElasticSearch, ReactNative ja toki REST-rajapinnat. Frontissa paljolti React, Vue ja Angularkin.

Pilvipalveluissa meillä on käytössä AWS, Azure ja GCP on nostamassa päätään.

Edellistä listaa voisi jatkaa, koska projekteja on hyvin erilaisia ja valitsemme aina projektiin ja ympäristöön parhaiten soveltuvan stackin.

Voit lukea lisää teknologioistamme sisäisestä Teknologiakartoituksesta tai ohjelmistokehittäjien omasta blogista dev.solita.fi.

Hae nyt Solitalle ja aloita uusi työ syksyllä

Ota meille yhteyttä ja kerro, minkä teknologioiden parissa sinä haluaisit työskennellä?

 • Laita viestiä alla olevan linkin kautta tai lähetä tietosi osoitteeseen rekry@solita.fi. Voit liittää mukaan CV:si, LinkedIn-profiilisi tai esimerkin koodistasi
 • Jos haluat kuulla työstämme tai työyhteisöstä etukäteen, ennen päätöstäsi hakea, laita viestiä Jarkolle ja lähde käymään kahvilla. Jarkon tavoittaa joko maililla jarkko.dahlstrom@solita.fi, numerosta 044 339 8640 tai Twitteristä @JarkkoD
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista