helsinki, tampere

Senior Service Designers

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Jokainen digitaalinen muutosmatka vaatii tuekseen vahvan vision ja suunnitelman. Olemme nyt vahvistamassa Design & Advisory -tiimiämme kokeneilla palvelumuotoilijoilla. Pääset mahdollistamaan merkityksellisten, digitalisaatiota hyödyntävien palveluiden syntymisen osaksi miljoonien suomalaisten arkea.

Senior Service Designerina autat asiakkaitamme kehittämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja osallistut hands-on konsepti- ja käyttökokemussuunnitteluun yhdessä tiimin kanssa. Usein toimit projektin suunnittelutiimin vetäjänä: Suunnittelet, fasilitoit ja dokumentoit työpajat, vastaat sekä työn jaosta suunnittelutiimin kesken että suunnittelutyön tuloksista.

Pääset osaksi koko muotoiluprosessia strategisesta suunnittelusta aina tekniseen toteutukseen asti. Innostut kun puhutaan digitaalisesta ja monikanavaisesta palvelukokemuksesta ja ymmärrät, että sen tarkoitus on kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus palvelumuotoilusta, esimerkiksi digitaalisten palveluiden konseptoinnista, visuaalisesta suunnittelusta tai käyttökokemussuunnittelusta. Sorvaamme tulevasta tontistasi sinun osaamiseesi sekä intohimoosi sopivan aihion. 

Kokemukseesi nojaten otat haltuusi projektin kuin projektin design-kulmalla. Tarjoilet asiakkaillemme jäätävän hienoa, analyyttista, liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä, visuaalisesti ensiluokkaista näkemystä ja laadukkaasti dokumentoituja lopputuloksia. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, koska tueksesi saat tiimin, jonka kanssa lopputulokset ovat timanttia.

Solitalla saat

 • Älyllisesti haastavia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työpöytäsi projektisisältöön
 • Liiketoimintalähtöisiä projekteja, jotka edistävät digitalisaatiota yhteiskunnassamme
 • Ympärillesi fiksuja ja innokkaita huipputason osaajia (mm. palvelumuotoilijoita, UX-suunnittelijoita, johdon konsultteja, data-asiantuntijoita ja ohjelmistokehittäjiä)
 • Joustavat ja inhimilliset työajat, huippuergonomisen näköalatoimiston sekä itse valitsemasi työvälineet

Liityt osaksi Solitan Design & Advisory Services -joukkuettamme, jossa työskentelee 50 konsultoinnin, designin, palvelumuotoilun ja UX-suunnittelun asiantuntijaa sekä Palmun 62 asiantuntijaa. Suunnittelemme ja toteutamme design-toimeksiantoja strategiahankkeista ja palvelukonsepteista käyttökökemussuunnitteluun ja palvelukokemuksen jatkuvaan optimointiin. Kasvava ja kehittyvä yrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia uramahdollisuuksia konsultoinnin parissa mm. toimialatuntemuksen ja osaamisen laajentamisen, esimiestyön ja suurempien asiakkuuksien kautta. Esimerkkejä toteutuksistamme ovat kaupan digitalisaatiota edistävä, Suomen parhaaksi B2B-palveluksi valittu Golli-pilvipalvelurakennusluvat sähköistänyt Lupapiste sekä STT:n Mediaseuranta.

Tiimimme odotukset

 • Ylivertainen substanssiosaaminen. Kokemus vastaavista palvelumuotoilun, konseptoinnin, visuaalisen suunnittelun ja/tai UX-suunnittelun tehtävistä.
 • Voittajan asenne ja halu kehittyä. Aktiivisuus, rohkeus ja ”let’s do this” -asenne kuvaavat sinua ihmisenä. Rekrytoimme Solitaan vain kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Haluamme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
 • Sosiaaliset taidot. Olet hyvä ihmisten kanssa ja pystyt ohjaamaan projektissa sujuvasti niin asiakasta ja muita solitalaisia (mm. toteutustiimi).
 • Intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen. Etsimme solitalaisuuden kriteerit täyttäviä henkilöitä, jotka jakavat arvomme niin asenteessaan kuin käyttäytymisessään.

Tutustu tuleviin tiimiläisiisi katsomalla Mikko Väätäisen puheenvuoro digitaalisesta transformaatiosta ja luovuuden johtamisesta. Blogistamme löydät myös paljon asiaa palvelumuotoilusta. Voit lukea esimerkiksi palvelumuotoilija Essin suositun kirjoituksen Käyttäjä on laiska, tyhmä, pihi ja pitkävihainen tai UX-suunnittelija Hannun kirjoituksen 5 Lean-periaatetta UX-suunnittelijan arjessa.

Hakuohjeet

Jos kiinnostuit, ota pikimmiten yhteyttä osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai lähetä hakemuksesi allaolevasta linkistäLisätietoja tehtävästä voit kysyä Katilta puh. 044-0673613 tai kati.kitti(a)solita.fi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina fiksumpia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi fiksumman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.