helsinki, tampere

Senior Service Designer

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Jokainen digitaalinen muutosmatka vaatii tuekseen vahvan vision ja suunnitelman. Olemme nyt vahvistamassa Design & Advisory -tiimiämme kokeneella palvelumuotoilijalla. Pääset mahdollistamaan merkityksellisten, digitalisaatiota hyödyntävien palveluiden syntymisen osaksi miljoonien suomalaisten arkea.

Senior Service Designerina autat asiakkaitamme kehittämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja osallistut hands-on konsepti- ja käyttökokemussuunnitteluun yhdessä tiimin kanssa. Usein toimit projektin suunnittelutiimin vetäjänä: Suunnittelet, fasilitoit ja dokumentoit työpajat, vastaat sekä työn jaosta suunnittelutiimin kesken että suunnittelutyön tuloksista.

Pääset osaksi koko muotoiluprosessia strategisesta suunnittelusta aina tekniseen toteutukseen asti.  Innostut kun puhutaan digitaalisesta ja monikanavaisesta palvelukokemuksesta ja ymmärrät, että sen tarkoitus on kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus palvelumuotoilusta, esimerkiksi digitaalisten palveluiden konseptoinnista, visuaalisesta suunnittelusta tai käyttökokemussuunnittelusta. Sorvaamme tulevasta tontistasi sinun osaamiseesi sekä intohimoosi sopivan aihion. 

Kokemukseesi nojaten otat haltuusi projektin kuin projektin design-kulmalla. Tarjoilet asiakkaillemme jäätävän hienoa, analyyttista, liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä, visuaalisesti ensiluokkaista näkemystä ja laadukkaasti dokumentoituja lopputuloksia. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, koska tueksesi saat tiimin, jonka kanssa lopputulokset ovat timanttia.

Solitalla saat

 • Älyllisesti haastavia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työpöytäsi projektisisältöön
 • Liiketoimintalähtöisiä projekteja, jotka edistävät digitalisaatiota yhteiskunnassamme
 • Ympärillesi fiksuja ja innokkaita huipputason osaajia (mm. palvelumuotoilijoita, UX-suunnittelijoita, johdon konsultteja, data-asiantuntijoita ja ohjelmistokehittäjiä)
 • Joustavat ja inhimilliset työajat, huippuergonomisen näköalatoimiston sekä itse valitsemasi työvälineet

Liityt osaksi Solitan Design & Advisory Services -joukkuettamme, jossa työskentelee 50 konsultoinnin, designin, palvelumuotoilun ja UX-suunnittelun asiantuntijaa. Suunnittelemme ja toteutamme design-toimeksiantoja strategiahankkeista ja palvelukonsepteista käyttökökemussuunnitteluun ja palvelukokemuksen jatkuvaan optimointiin. Kasvava ja kehittyvä yrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia uramahdollisuuksia konsultoinnin parissa mm. toimialatuntemuksen ja osaamisen laajentamisen, esimiestyön ja suurempien asiakkuuksien kautta. Esimerkkejä toteutuksistamme ovat kaupan digitalisaatiota edistävä, Suomen parhaaksi B2B-palveluksi valittu Golli-pilvipalvelurakennusluvat sähköistänyt Lupapiste sekä STT:n Mediaseuranta.

Tiimimme odotukset

 • Ylivertainen substanssiosaaminen. Kokemus vastaavista palvelumuotoilun, konseptoinnin, visuaalisen suunnittelun ja/tai UX-suunnittelun tehtävistä.
 • Voittajan asenne ja halu kehittyä. Aktiivisuus, rohkeus ja ”let’s do this” -asenne kuvaavat sinua ihmisenä. Rekrytoimme Solitaan vain kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Haluamme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
 • Sosiaaliset taidot. Olet hyvä ihmisten kanssa ja pystyt ohjaamaan projektissa sujuvasti niin asiakasta ja muita solitalaisia (mm. toteutustiimi).
 • Intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen. Etsimme solitalaisuuden kriteerit täyttäviä henkilöitä, jotka jakavat arvomme niin asenteessaan kuin käyttäytymisessään.

Tutustu tuleviin tiimiläisiisi katsomalla Mikko Väätäisen puheenvuoro digitaalisesta transformaatiosta ja luovuuden johtamisesta. Blogistamme löydät myös paljon asiaa palvelumuotoilusta. Voit lukea esimerkiksi palvelumuotoilija Essin suositun kirjoituksen Käyttäjä on laiska, tyhmä, pihi ja pitkävihainen tai UX-suunnittelija Hannun kirjoituksen 5 Lean-periaatetta UX-suunnittelijan arjessa.

Hakuohjeet

Jos kiinnostuit, ota pikimmiten yhteyttä osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai lähetä hakemuksesi allaolevasta linkistäLisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelutiimiä luotsaavalta Riikka Pasaselta puh. 040-588 5164 tai torstain 23.2. IxDAHel-meetupissa rekrytoinnin Kati Kitiltä.

Huom. Kasvaneista rekrytarpeista johtuen hakuaikaa on jatkettu vielä tiistaihin 28.2. asti. Haastattelut ovat käynnissä.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.