helsinki, tampere, oulu, tukholma

Senior Developer / Architect, Cloud & Automation

Haluaisitko päästä vaikuttamaan ihmisten elämän ja arjen kannalta merkityksellisiin ohjelmistohankkeisiin sekä ohjelmistoalan kehitykseen? Etsimme ohjelmistokehitystiimeihimme ammattitaitoisia, näkemyksellisiä ja vaikuttamishaluisia hands-on ohjelmistokehittäjiä ja arkkitehteja. Työpaikkoja on avoinna kaikissa kaupungeissamme Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Tukholmassa.

Vaikuttavia, elämänmakuisia projekteja

Toteutamme kansainvälisille ja kotimaisille asiakkaillemme ihmisten arjen kannalta kiinnostavia ohjelmistoprojekteja. Projektit liittyvät usein asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseen uusien, parempien palveluiden avulla.

Uusia hankkeita starttaa joka viikko. Tämän hetken kiinnostavimpia hankkeita ovat mm.

 • Kansainvälisen retail-konsernin digipalvelukokonaisuus, jonka kymmenissä ketterissä hankkeissa monipuolinen teknologistack mm. Java, Liferay, Clojure, AWS
 • Toiminnanohjausjärjestelmä jäänmurtajien operatiivisen toiminnnan koordinointiin, jossa hyödynnetään paikkatietoa ja synkronoidaan tietoja meriolosuhteissa vallitsevien heikkojen verkkoyhteyksien yli. Teknologiastack mm. Java mikropalvelut, Spring Boot, Aurelia, Leaflet
 • Elintarviketoimialan kansainvälisessä yrityksessä liiketoiminnan kehittämistä erilaisin palveluratkaisuin. Teknologiastack mm. CMS Episerver, C#, F#, AWS, (ASP).NET Core tai Entity Framework Core

Toimintatavat ja teknologia

Olemme kiinnostuneita toteuttamaan ohjelmistohankkeet järkevästi. Autamme myös asiakkaitamme löytämään ketterän kehittämisen parhaat käytännöt ammattitaitoisten Agile Coachiemme avulla. Ohjelmistokehittäjiltämme odotamme parasta mahdollista laatua. Scrumia noudattavissa tiimeissä ideaalitilanteessa Scrum Master pitää huolta projektiarjen sujuvuudesta ja Product Owner priorisoi tiimin työjonoa. Järkevän tekemisen nimissä projektitiimeillä on vapaus itse valita oma parhaat työskentelymetodinsa.

Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan joko JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Suosittu on myös .NET framework, C# ja EPiserverin moduulit. Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Tiimimme odotukset sinulle

 • Olet arkkitehti tai senior developer, joka osaa ja haluaa itsekin vielä koodata
 • Olet monipuolinen full-stack kehittäjä, joka hanskaa back-endin lisäksi myös uusimpia fronttiteknologioita (mm. React, Angular, Aurelia)
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista. Olet toteuttanut AWS tai Azure –pilviteknologioita hyödyntäviä hankkeita ja haluat jakaa pilviosaamista myös muille.
 • Haluat automatisoida kaiken. Et ole kiinnostunut pelkästään testauksen automatisoinnista vaan etsit jatkuvati keinoja toimituksen ja tuotannon automatisointiin.

Hakuohjeet – lähde mukaan Sappeelle!

Perjantaina 13.10. ohjelmistokehittäjämme kokoontuvat vuosittaiseen Dev_* seminaariin Sappeelle. Tätä ennen rekryssä eteneville tarjoamme mahdollisuuden osallistua Sappeen seminaariin vaikka työsuhde alkaisi vasta myöhemmin. Seminaarissa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja workshopataan tietoturva-asioita. Sekä tietysti verkostoidutaan ja tutustutaan mukaviin työkavereihin. Hakuaika päättyy tiistaina 7.11.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on oma yritys, etsimme myös kokeneita keikkakonsultteja projekteihimme. Otathan yhteyttä pikimmiten Veliin 044-0255069 tai veli.ijas@solita.fi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta alan ammattilaiseksi

Tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden tähdille mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittymään ja kasvamaan meillä monipuolisiin tehtäviin.

Syksyn haku on nyt päättynyt!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?