helsinki, tampere, oulu

Senior Consultant, teknologiat ja arkkitehtuurit

Ymmärrätkö palvelukeskeisyyden merkityksen yritysarkkitehtuurissa? Uskotko, että monoliittisten tietojärjestelmien kulta-aika on ohi? Etsimme nyt uusia vahvistuksia konsultointijoukkuueseemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Kaikki mikä voi digitalisoituu. Olemme digitalisoituvan maailman matkaoppaita asiakkaillemme. Autamme yrityksiä ja julkishallinnon toimijoita liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa innovoimalla uusia palveluita kuten kaupan digitalisaatiota edistänyt, Suomen paras B2B-palvelu Golli tai Reiman liiketoimintaa tehostanut moderni integraatioratkaisu.

Solitan teknologia-arkkitehtina edustat digitalisoitumisen terävintä kärkeä Suomessa. Luot asiakasyrityksillemme kilpailuetua ja uutta liiketoimintaa innovatiivisilla teknisillä ratkaisuilla. Yhdistät erillisiä palveluita saumattomiksi kokonaisuuksiksi, digitalisoit liiketoimintaprosesseja ja automatisoit työvaiheita. Kuvailet asiakkaillemme miten heidän uusi liiketoimintamallinsa kannattaa integroida nykyiseen kokonaisuuteen ja sparraat heitä kehittymään.

Sinun kanssasi saman pöydän ääressä istuvat niin asiakkaidemme liiketoimintapäättäjät kuin tekniset toteuttajat. Tuet osaamisesi ja näkemyksesi avulla asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä osallistumalla aktiivisesti pre-sales työhön yhdessä asiantuntevan asiakastiimimme kanssa. Työ sisältää viikottaista matkustamista pääosin pääkaupunkiimme Helsinkiin sekä mahdollisesti myös muualla Suomessa päämajaa pitävien asiakkaidemme luo.

TIIMIMME ODOTUKSET SINULLE

 • Ohjaat asiakkaitamme kohti API- ja pilvivetoista yritysarkkitehtuuria
 • Tunnet järjestelmä- ja integraatioarkkitehtuurin suunnittelumallit laajasti ja osaat viedä ne myös käytäntöön
 • Ymmärrät tuotepohjaisten järjestelmäintegraatiovälineiden roolin ratkaisuissa
 • Olet asiakasyritystemme luottopelaaja, joka rakentaa pitkäaikaista yhteistyötä
 • Osaat piirtää arkkitehtuuritason ratkaisut ja roolituksen sekä liiketoimintapäättäjille että toteuttavalle osapuolelle ymmärrettävällä tavalla
 • Sinulta löytyy itsevarmuutta eritaustaisten ihmisten kanssa keskusteluun, kyseenalaistamiseen, esiintymiseen sekä oman arkesi johtamiseen
 • Vaikka et osallistu itse tekniseen toteutukseen, hyödynnät arjessa ruohonjuuritason kokemustasi hankkeista, joissa integraatiot ovat olleet isossa roolissa.

Eduksi katsomme kokemuksen API Management- ja integraatiotuotteista sekä pilvipalveluarkkitehtuureista ja johtavien pilvipalvelutoimijoiden (AWS, Azure) tarjoamasta. Tutustu ajatuksiimme lukemalla Integraatioarkkitehtimme Maaret Saukonojan blogiteksti Integraatio APIna tai kattavista Think Tank -raporteistamme.

Kysy lisätietoja tehtävästä ja Solitasta työpaikkana tiiminvetäjä Jarnolta puh. 050-337 0067 perjantaisin klo 14-15 välisenä aikana tai jarno.peltoniemi(a)solita.fi.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Meillä pääset työskentelemään Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, analytiikan, asiakaskokemuksen ja projektinhallinnan huippuosaajan jatkuvasti kehittyvässä yhteisössä. Jos sinäkin innostut suunnattomasti digitalisaation mahdollisuuksista, uuden oppimisesta ja merkityksellisten asioiden rakentamisesta kohti parempaa yhteistä tulevaisuutta – saatat olla etsimämme uusi kollega. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Etsimme heimoomme arvomaailmamme (intohimo, rentous, rohkeus, välittäminen) jakavia osaajia. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Saat käyttöösi parhaat työkalut, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat Suomen suurimmissa kaupungeissa Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Tutustu Solitaan osoitteessa www.solita.fi tai innostavaan arkeemme Facebookissa, Twitterissa, LinkedIN:ssa tai Instagramissa.

HAKUOHJEET

Tule mukaan rakentamaan digitalisoituvaa huomista yhdessä Suomen parhaiden ohjelmistokehittäjien, Data Scientistien, Cloud-asiantuntijoiden ja Design-osaajien kanssa. Ota yhteyttä Jarnoon tai meilitse rekry(a)solita.fi. Hakuaika päättyy viimeistään sunnuntaina 26.2.2017.

Aloitamme kaksivaiheiset, verkossa tehtävän soveltuvuustestauksen sisältävät haastattelut jo hakuajalla kiinnostavien henkilöiden löydyttyä.

Kokonaisarkkitehtuuri, järjestelmäarkkitehtuuri, järjestelmäintegraatio, yritysten tietojärjestelmät, digitaalinen liiketoiminta, liiketoimintaprosessien mallintaminen, konsultointi, Mule ESB, Microsoft BizTalk, AWS, Azure, Big Data, IoT, Internet of Things, teollinen internet, toiminnanohjaus, asiakaskohtaiset ratkaisut, järjestelmäintegraatio, informaation hallinta, analytiikka, kokonaisarkkitehtuuri, konsultointi, palvelumuotoilu. 

 

 

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.