helsinki, tampere, oulu

Projektipäällikkö tiedolla johtamisen projekteihin

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Analytiikka mahdollistaa tiedolla johtamisen tavoilla, jotka eivät ole ennen olleet mahdollisia. Analytiikan liiketoimintamme kasvaessa rekrytoimme nyt projektipäällikköä Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun, toimimaan suunnannäyttäjänämme, kun kehitämme analytiikan kokonaispalvelutarjoamaamme.

MINKÄLAINEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖN ROOLI SOLITAN ANALYTIIKASSA ON?

Projektipäällikkönä tulet osaksi Suomen kovinta analytiikkajengiä, jossa työskentelee yli 100 hengen porukka. Toimit tunnettujen asiakkaidemme parhaana ystävänä ja oikeana kätenä. Toinen tärkeä tehtäväsi on toimia analytiikka-jengimme luotettuna valmentajana ja sparraajana kohti ketterämpiä jatkuvia palveluita. Tässä roolissa sinulla on vastuu toimittamiemme kokonaispalvelujen sujuvuudesta. Toimintakenttäsi tulee koostumaan useille asiakkaille tuotettavien palveluiden johtamisesta. Keskeistä työssäsi on saada tiimit rokkaamaan saumattomasti keskenään. Samaan aikaan olet asiakkaidemme luotettu matkaopas.

Aloitat meillä tutustumalla erityisesti tiedolla johtamisen palveluihimme, solitalaisiin sekä sinulle valittuihin asiakkuuksiin.  Näissä asiakkuuksissa toimit koutsina noin 5-10 hengen solitalaisista koostuvalle tiimille. Emme tule hukuttamaan sinua useiden projektien tulvaan kerralla, vaan pääset keskittämään tekemisen muutamaan projektiin kerrallaan. Tekemistä riittää, mutta muutaman projektin paletti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä laadukkaasti jokaiseen projektiin. Et myöskään jää yksin projektiesi kanssa ja apunasi sinulla on projektitiimi.

NÄITÄ ASIOITA ARVOSTAMME TULEVASSA PROJEKTIPÄÄLLIKÖSSÄ

 • sinulla on jo kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta ja näyttöjä ketterien projektien menestyksekkäästä vetämisestä
 • palvelunhallintaosaamisen lisäksi, olet aidosti kiinnostunut analytiikasta ja tiedolla johtamisesta, pilvipalveluista ja modernista arkkitehtuurista
 • olet ollut rakentamassa yritysasiakkaalle parhaita ratkaisua ja ohjannut häntä matkalla parhaaseen lopputulokseen. Samalla osaat sparrata projektitiimiä ja innostaa heitä päivittäisessä tekemisessä.
 • sinulla on perusymmärrys pilvipalveluista (esim. AWS/Azure)
 • emme varsinaisesti etsi sertifikaatteja, mutta sinulla on valmiudet tai ehkä jopa näyttöäkin Scrum Masterina tai PO:na toimimisesta

VAPAUTTA, VASTUUTA SEKÄ VÄLITTÄMISTÄ

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus, miten solitalainen arvomaailma syntyi. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega ja kovempi osaaja, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi.

JUTELLAAN LISÄÄ

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä rekrytointiimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus joko alla olevasta linkistä tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Katso vinkit Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari 24.8 alkaen torstaisin klo 14.-15.00 osoitteessa sari.daavittila@solita.fi ja puhelimitse +358 44 970 0545. Tsekkaa myös Jennin vinkit työnhakuun Solitalle.

Kutsumme soveltuvimmat hakijat kasvotusten tapahtuviin haastatteluihin henkilökohtaisesti. Ehdokkaamme osallistuvat työpersoonallisuus- ja soveltuvuusarvioon ennen lopullista valintaa. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. Hakuaika tehtävään päättyy 17.9.2017.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?