helsinki

Projektipäällikkö softaprojekteihin Helsinkiin

Meillä ohjelmistokehitysprojektit tehdään intohimolla, rohkeudella, välittämisellä ja myös rentoudella. Opastamme asiakkaitamme löytämään oikean ratkaisun ja toteutamme ratkaisun yhdessä projektitiimin ja asiakkaan kanssa. Hae Solitalle projektipäälliköksi.

Etsimme nyt projektipäälliköitä ohjelmistokehitysprojekteihin Helsinkiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ketteriä ohjelmistokehityksen menetelmiä.

Mihin projektipäällikkö pääsee mukaan Solitalla?

Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut projektissa ja viihdyt yhteisössämme. Teemme työtämme ketterästi kehittäen – projektitiimimme ovat hyvinkin itseohjautuvia tekemisessään. Miten ketteryys ja kokeilukulttuuri näkyvät meillä, siitä löydät lisää blogista Ketteryydestä struktuuria projektiin.

Emme tule hukuttamaan sinua kymmenien projektien tulvaan kerralla, vaan pääset pääasiassa keskittymään muutamaan projektiin samanaikaisesti. Tekemistä riittää, mutta muutaman projektin paletti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä laadukkaasti jokaiseen projektiin. Meillä et jää yksin projektiesi kanssa. Sinulla on apunasi projektitiimi, joka koostuu erilaisista osaajista aina ohjelmistokehittäjistä palvelupäälliköihin. Ongelman tullessa vastaan, apu on lähellä. Lisäksi monessa projektissa yhdistyy muutkin osaamisemme kuten data, integraatiot, pilvipalvelut ja palvelumuotoilu. Projekteissa olet mukana aina alkumetrien määrittelystä toteutusvaiheeseen ja jatkuviin palveluihin. Pääset osalliseksi projektin koko elinkaareen.

Voit samalla lukea blogistamme 4 Vinkkia valmentavaan projektijohtamiseen.

Mitä haluaisimme nähdä taustassasi ja kyvyissäsi

 • Vastuullasi on ollut räätälöityjen ohjelmistokehitysprojektien vetämistä. Olet ollut tiiviisti ohjaamassa projektia kehitystiimin, asiakkaan, Product Ownerin ja muiden sidosryhmien kanssa
 • Projektin elinkaari on sinulle tuttua. Ymmärrät mitä projektin määrittely ja käynnistäminen vaativat. Osaat ohjata toimintaa ja asiakasta oikeaan suuntaan sekä varmistat projektin timanttisen toteutuksen aina loppuun saakka
 • Sertifikaatit eivät ole meille kaikki kaikessa, sillä luotamme kokemukseesi ja persoonaasi, mutta sinulla on valmiudet tai jopa näyttöäkin Scrum Masterina tai Product ownerina toimimisesta. Ymmärrät kuitenkin mitä Scrum tarkoittaa projektin yhteydessä
 • Olet mielelläsi lähellä liiketoimintaa ja ymmärrät sen tarpeita. Liiketoiminnan lisäksi ymmärrät loppukäyttäjää ja osaat ohjata projektia myös tästä kulmasta

Yksi projektipäälliköistämme kuvaili työtä tällä tavalla

Duunia on riittävästi, mutta ei liikaa. Tekeminen ei ole pönöttävää ja töissä on kodinomaista. Tämä on positiivisesti kontaktilaji eli tapaa paljon erilaisia ihmisiä sekä organisaatioita ja hyvin monenlaista teknistä kieltä puhuvia ihmisiä. Tämä on siis hyvin vahvasti ohjaava- toteuttava ja viestintärooli. Täällä oikeasti kaveria autetaan; meillä on osaavaa jengiä, projektipäällikön ei tarvitse olla siksi kaikkitietävä. Yhdessä katsotaan mikä sopii porukalle. Rooli on ns. Host Leader, jossa projektipäällikkö ottaa tilanteen haltuun tarvittaessa, ylläpitää keskustelua ja verkostoitumista, mutta hänen ei silti tarvitse olla kaiken keskiössä jatkuvasti.

Haluatko kysyä tarkemmin tästä tehtävästä?

Se onnistuu! Olethan yhteydessä Terhi Jaakonsaareen, 044 3398 629 tai terhi.jaakonsaari@solita.fi. Terhi vetää Solitalla mm. projektipäällikkötiimiä ja toimii itsekin aktiivisesti projektien vetäjänä.

Jutellaan lisää projektipäällikön työstä Solitalla

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Haluamme kuulla, millaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa olet ollut mukana ja mitkä ovat sinun intohimosi jatkossa. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 3.2.2019 alla olevan painikkeen kautta tai sähköpostilla rekry@solita.fi. Haastettelemme jo hakuaikana.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää