helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Projektipäällikkö pilvipalveluihin

 

Kaikki mikä voi, menee pilveen. Etsimme nyt vauhdikkaaseen Cloud-liiketoimintaamme sinua, asiakasrajapinnasta syttyvä projektipäällikkö. Voit työskennellä joko Helsingin, Tampereen, Lahden, Oulun tai Turun toimistolta käsin.

Nyt avoinna olevassa projektipäällikön roolissa korostuu asiakasprojektien hallinta. Projektit ovat vaihtelevia, esimerkiksi ylläpitopalveluita ja migraatioprojekteja, ja asiakaskuntaan kuuluu sekä julkishallintoa että yksityisen sektorin asiakkaita. Tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta, mutta luonnollisesti työssä ollaan läheisesti tekemisissä projektitiimien asiantuntijoiden kanssa ja sitä kautta projektipäällikkö on yhtenä tärkeänä lenkkinä asiantuntijoiden arjessa. Tehtäviin voi kuulua vaihtelevasti palveluiden kehittämistä, myynnin tukea ja sopimusdokumentaation ja neuvottelujen käymistä asiakkaalla. Pääosin työ kuitenkin koostuu asiakasprojekteissa projektipäällikkönä toimimisesta.

Kattava valikoima pilvipalveluita ja osaamista

Solitan Cloud-yhteisö on reilun 30 hengen porukka, jonka jäsenet sijaitsevat Helsingin, Turun ja Tampereen toimistoilla. Projektipäällikön lähiyhteisöön kuuluu muita projekti-/ja palvelupäälliköitä, liiketoiminnasta vastaavia henkilöitä ja esimiehiä, asiantuntijoita kuten Cloud-konsultteja, Cloud Service Specialisteja, Cyber Security Specialisteja ja Service Desk-asiantuntijoita. Pilviliiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut AWS, Microsoft Azure ja Google Cloud Platform. Autamme asiakkaitamme siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Osaamisemme on huippuluokkaa ja olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa.

Tutustu Solitan cloud-osaajien omaan blogiin ja kurkista myös millaista yhteistyötä olemme tehneet muun muassa eduskunnan ja Lowellin kanssa. Lue myös blogistamme 4 vinkkiä valmentavaan ja ketterään projektijohtamiseen.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia ja työn ja muun elämän yhteensovittamista tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Työntekopaikan suhteen olemme joustavia (Helsinki, Lahti, Tampere, Turku tai Oulu) ja työnteko onnistuu joustavasti toimiston lisäksi niin etänä kotoa kuin vaikkapa junasta. Työhön liittyvää matkustamista saattaa tulla jonkin verran asuinpaikastasi riippuen, koska iso osa asiakkaistamme on pk-seudulla. Mikäli kansainväliset haasteet kiinnostavat, halutessasi työsi voi viedä sinut Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektien kautta!

Meillä pääset työskentelemään osaavien sovelluskehityksen, datan ja analytiikan, integraatioiden, palvelumuotoilun ja projektin- ja palvelunhallinnan ammattilaisten yhteisössä. Itsenäinen päätöksenteko ja välittämisen kulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Me annamme sinulle paljon vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen, arjen tukea ja sparrausta –  hauskanpitoakaan unohtamatta.

Millainen henkilö voisi sopia tehtävään? Näitä asioita arvostamme:

 • Tehtävään soveltuva kokemustausta esimerkiksi projektipäällikön tehtävistä tai vastaavista ja ymmärrys toimialasta antaa valmiudet päästä nopeasti työhön kiinni. Seuraavat avainsanat ilahduttavat CV:ssäsi: infra, cloud, migraatiot, continuous services/jatkuvat palvelut, SLA, ylläpitopalvelut, sovellustuki, ITIL, DevOps.
 • Kyky ymmärtää projektin eri osapuolten tarpeita ja sovittaa niitä yhteen. Haluat olla lähellä asiakasta ja liiketoimintaa ja ymmärrät projektin eri vaiheet ja mikä kussakin eri vaiheessa on kriittistä projektin onnistumisen kannalta. Osaat ohjata projektia oikeaan suuntaan ja löydät oivaltavia ratkaisuja projektiarjen haasteisiin tuoden omalta osaltasi lisäarvoa asiakkaalle.
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, välittämistä ja intohimoa. Teemme työt kunnolla, mutta turhaan pingottamatta. Haastamme rohkeasti silloin kun sille on aihetta ja autamme toinen toistamme onnistumaan.

Liity nyt osaksi tiimiämme!

Kerro meille mitä osaat, mikä sai sinut innostumaan tästä tehtävästä ja miten haluaisit meillä projektipäällikön roolia toteuttaa. Laita hakemus sisään 19.2. mennessä, mitä aiemmin sen parempi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin henkilöihin.

Heräsikö kysymyksiä?

 • Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Business & People Lead Marikalta numerosta 044 5720 563 tai marika.saarnilinna@solita.fi.
 • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Cloudin rekrystä vastaavalta Minnalta numerosta 040 843 6245, minna.luiro@solita.fi tai heittämällä viestiä LinkedIn:ssä.

PS: Haemme Cloud-yhteisöön osaajia myös seuraavanlaisiin rooleihin:

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista