helsinki, tampere

Projektipäällikkö merkityksellisiin softaprojekteihin

 

Ei vain käsien heiluttelua, vaan merkityksellistä tekemistä. Meillä ohjelmistokehitysprojektit tehdään intohimolla, rohkeudella, välittämisellä ja myös rentoudella. Opastamme asiakkaitamme löytämään oikean ratkaisun ja toteutamme ratkaisun yhdessä projektitiimin ja asiakkaan kanssa.Etsimme nyt softaprojektien projektipäälliköitä Helsinkiin ja Tampereelle. Työssäsi pääset hyödyntämään ketteriä ohjelmistokehityksen menetelmiä.

Mihin projektipäällikkö pääsee mukaan Solitalla?

Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut projektissa ja viihdyt yhteisössämme. Teemme työtämme ketterästi kehittäen – projektitiimimme ovat hyvinkin itseohjautuvia työssään. Miten ketteryys ja kokeilukulttuuri näkyvät meillä, siitä löydät lisää täältä.

Emme tule hukuttamaan sinua kymmenien projektien tulvaan kerralla, vaan pääset keskittymään pääasiassa muutamaan projektiin samanaikaisesti. Tekemistä riittää, mutta muutaman projektin paletti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä laadukkaasti jokaiseen projektiin. Et myöskään jää yksin projektiesi kanssa. Sinulla on apunasi projektitiimi, joka koostuu erilaisista osaajista aina ohjelmistokehittäjistä palvelupäälliköihin. Ongelman tullessa vastaan, apu on siis lähellä. Lisäksi monessa projektissa yhdistyy muutkin osaamisemme kuten data, integraatiot, pilvipalvelut ja palvelumuotoilu. Projekteissa olet mukana aina alkumetrien määrittelystä toteutusvaiheeseen ja jatkuviin palveluihin. Pääset siis osalliseksi projektin koko elinkaareen.

Voit samalla lukea blogistamme 4 Vinkkia valmentavaan projektijohtamiseen

Mitä haluaisimme nähdä taustassasi ja kyvyissäsi

  • Vastuullasi on ollut räätälöityjen ohjelmistokehitysprojektien ohjaaminen. Olet siis ollut tiiviisti ohjaamassa projektia kehitystiimin, asiakkaan, Product Ownerin ja muiden sidosryhmien kanssa
  • Koko projektin elinkaari on sinulle tuttua. Ymmärrät mitä projektin määrittely ja käynnistäminen vaativat, ohjaat toimintaa ja asiakasta oikeaan suuntaan, varmistat projektin timanttisen toteutuksen aina loppuun saakka
  • Sertifikaatit eivät ole meille kaikki kaikessa, sillä luotamme kokemukseesi ja persoonaasi, mutta sinulla on valmiudet tai ehkä jopa näyttöäkin Scrum Masterina tai Product ownerina toimimisesta. Ymmärrät kuitenkin mitä Scrum tarkoittaa projektin yhteydessä
  • Olet mielelläsi lähellä liiketoimintaa ja ymmärrät sen tarpeita. Liiketoiminnan lisäksi ymmärrät loppukäyttäjää ja osaat ohjata projektia myös tästä kulmasta
Projektipäällikkömme kuvaili työtään näin

Duunia on riittävästi, mutta ei liikaa. Tekeminen ei ole pönöttävää ja töissä on kodinomaista. Tämä on positiivisesti kontaktilaji eli tapaa paljon erilaisia ihmisiä sekä organisaatioita ja hyvin monenlaista teknistä kieltä puhuvia ihmisiä. Tämä on siis hyvin vahvasti ohjaava- toteuttava ja viestintärooli. Täällä oikeasti kaveria autetaan; meillä on osaavaa jengiä, projektipäällikön ei tarvitse olla siksi kaikkitietävä. Yhdessä katsotaan mikä sopii porukalle. Rooli on ns. Host Leader, jossa projektipäällikkö ottaa tilanteen haltuun tarvittaessa, ylläpitää keskustelua ja verkostoitumista, mutta hänen ei silti tarvitse olla kaiken keskiössä jatkuvasti.

Hae Solitalle projektipäälliköksi

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Kerro meille, millaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa olet ollut mukana ja mitkä ovat sinun intohimosi jatkossa.

  • Kysy lisää projektipäällikön työstä Solitalla Jarkko Hämäläiseltä, ma, ke tai pe klo 12-13, 050 343 3774
  • Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 24.9.2020 27.9.2020 alla olevan hakupainikkeen kautta.
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Kysy meiltä