helsinki, tampere, turku, lahti

Projektipäällikkö, APIt ja integraatiot

Järjestelmien ja prosessien integrointiosaamisen tärkeys korostuu verkottuneen liiketoiminnan ja pilvipalvelujen hyödyntämisen kasvaessa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Haemme nyt asiakasprojektien ja -palveluiden vetäjäksi API-maailman ja integraatioiden salat tuntevaa projektipäällikköä. Etsimme projektipäällikköä Helsingin, Tampereen, Turun tai Lahden toimistolle.

Tekemisen keskiössä sinulla on ihmiset

Projektipäällikkönä hallitset hektisen arjen pyörittämisen ja saat asioita tapahtumaan. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa aina määrittelystä tekniseen toteutukseen asti ja viet asioita aktiivisesti eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Huolehdit projektitiimisi arjesta ja mahdollistat heille hyvät työnteon edellytykset pitämällä langat käsissä esimerkiksi aikataulujen ja projektin taloudellisen menestyksen suhteen. 

Vastaat todellisen asiakastarpeen löytämisestä sekä asiakaskokemuksesta yhdessä tiimisi kanssa, joka koostuu yli 40 hengen integraatioammattilaisen osaajayhteisöstä. Nämä ihmiset kehittävät ja ylläpitävät solitalaisten integraatio-osaamista sekä hyvien käytäntöjen leviämistä projektien ja asiakkuuksien välillä. Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Integraatioprojektimme ovat monipuolisia. Sinulla onkin mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan esimerkiksi digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja, tukemaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai vaikkapa olemaan mukana luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita. Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, jotka parantavat työntekijä- ja asiakaskokemusta

Uskot laillamme, että tietojärjestelmien toimittamisessa ihmisten kanssa työskentely on ykkösasemassa. Hyvät kommunikaatiotaitosi ovat tukeneet aiempaa menestystäsi vastaavissa tehtävissä ja vahvan tilannetajun luotsaamana toimit luontevasti sekä loppukäyttäjien että teknisten ja kaupallisten ihmisten kanssa. Uskallat astua uusiin tilanteisiin ja tuoda näkemyksesi esiin etkä vierasta työmme vastuullisuutta ja toimintaympäristömme vapautta.

Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä parhaiten, jos sinulta löytyy

 • Kokemusta integraatioprojektin tai jatkuvan palvelun vetämisestä (Product Owner- ja Scrum Master -sertifiointi katsotaan eduksi, mutta voit myös sertifioitua meillä)
 • Kokemusta useiden yhtäaikaisten asiakkuuksien ja projektien hallinnasta
 • Teknistä ja/tai arkkitehtuuriosaamista, kykyä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja -käsitteitä
 • Kiinnostusta ja tietämystä APIen ja integraatioiden parissa työskentelyyn

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Vaikka tehtävä ei sisällä teknistä toteuttamista, on teknisestä osaamisesta ja ymmärryksestä iso etu ohjatessasi asiakasta ja projektitiimiä kohti parasta lopputulosta. Odotamme sinulta solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan. 

Mitä Solita tarjoaa sinulle

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Lisäksi saat ympärillesi kokeneen ja osaavan tiimin.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin muun muassa tarjoamalla toimivat työtilat, vapauden valita omat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Tutustu asiantuntijoidemme ajatuksiin ja työyhteisöämme puhuttaviin teemoihin blogeistamme osoitteessa solita.fi/blogit/ ja myös kurkistamassa Outin kirjoitus solitalaisesta yrityskulttuurista

Tule mukaan porukkaamme!

Kerro meille itsestäsi ja mikä sai sinut innostumaan tehtävästä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi 4.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin henkilöihin. Huomioithan, että loma-ajoista johtuen palaamme sinulle asiaan viimeistään elokuun aikana!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä rekrytiimiltämme osoitteessa rekry@solita.fi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista