helsinki, tampere, oulu

Projekti- ja palvelupäällikkö integraatiotiimiin

Järjestelmien ja prosessien integrointiosaamisen tärkeys korostuu verkottuneen liiketoiminnan ja pilvipalvelujen hyödyntämisen kasvaessa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Haemme nyt asiakasprojektien ja -palveluiden vetäjäksi API-maailman ja integraatioiden salat tuntevaa projektipäällikköä Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun. 

Tekemisen keskiössä sinulla on ihmiset

Projektipäällikkönä hallitset hektisen arjen pyörittämisen ja saat asioita tapahtumaan. Olet mukana projektien työvaiheissa aina määrittelystä tekniseen toteutukseen asti. Viet asioita aktiivisesti eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Huolehdit tiimisi arjen jaksamisesta ja mahdollistat heille hyvät työnteon edellytykset pitämällä langat käsissä aikataulujen ja projektin talouden suhteen. Vastaat asiakastarpeen löytämisestä sekä asiakaskokemuksesta yhdessä tiimisi kanssa, joka koostuu lähes 40 integraatioammattilaisesta. Lue lisää Liisan ja Teron  projektipäällikön arjesta blogistamme.

Uskomme, että tietojärjestelmien toimittamisessa ihmisten kanssa työskentely on ensisijaisen tärkeää. Tässä tehtävässä pärjäät, jos sinulla on hyvät kommunikointitaidot sekä tilannetajua. Vastuuta ja vapautta henkivä yrityskulttuurimme takaa sen, että saat tuoda rohkeasti oman näkemyksesi esiin ja tehdä roolistasi omannäköisen.

Odotamme sinulta

 • Kokemusta integraatioprojektien tai jatkuvien palveluiden vetämisestä (Product Owner- ja Scrum Master -sertifiointi katsotaan eduksi, mutta voit myös sertifioitua meillä)
 • Kokemusta useiden yhtäaikaisten asiakkuuksien ja projektien hallinnasta
 • Kykyä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja -käsitteitä
 • Jonkin verran teknistä ja/tai arkkitehtuuriosaamista integraatioista
 • Kiinnostusta ja tietämystä APIen ja integraatioiden parissa työskentelyyn

Avainsanoja CV:ssäsi ovat esimerkiksi API, EAI, ESB, SOA, EDI, MDM, B2B, Cloud ja Scrum. Tehtäväsi ei sisällä teknistä toteuttamista, vaan kokemuksesi ja näkemyksesi kautta ohjaat asiakkaat ja projektit parhaaseen lopputulokseen. Sovit joukkoomme, mikäli sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan. 

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Lisäksi saat ympärillesi kokeneen ja osaavan tiimin.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla hyvät ergonomiset työtilat Helsingissä, Tampereella tai Oulussa, vapauden valita omat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Käy myös kurkistamassa Jonnen kirjoitus siitä, miten yrityskulttuurimme ja arvomme syntyivät.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä Saila Lehtovaaralta numerosta 050-3370917 tai osoitteesta saila.lehtovaara@solita.fi.

Liity nyt osaksi tiimiämme

Haluamme kuulla lisää sinusta! Kerro meille kuka olet ja mistä unelmoit. Lähetä meille sitten vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry(at)solita.fi 27.3. mennessä. Vinkkejä hakemiseen löydät täältä.

Ps. Etsimme myös tiimiimme myös integraatioasiantuntijoita ja -arkkitehtejä.

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita Akatemia - haku käynnissä 26.3. asti

Lue lisää

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?