helsinki, tampere, turku, lahti

Projekti- ja palvelupäällikkö API ja integraatiot

Järjestelmien ja prosessien integrointiosaamisen tärkeys korostuu verkottuneen liiketoiminnan ja pilvipalvelujen hyödyntämisen kasvaessa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Haemme nyt asiakasprojektien ja -palveluiden vetäjäksi API-maailman ja integraatioiden salat tuntevaa projektipäällikköä Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle ja Turkuun.

Tekemisen keskiössä sinulla on ihmiset

Projektipäällikkönä hallitset hektisen arjen pyörittämisen ja saat asioita tapahtumaan. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa aina määrittelystä tekniseen toteutukseen asti ja viet asioita aktiivisesti eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Huolehdit tiimisi arjen jaksamisesta ja mahdollistat heille hyvät työnteon edellytykset pitämällä langat käsissä esimerkiksi aikataulujen ja projektin taloudellisen menestyksen suhteen. Vastaat todellisen asiakastarpeen löytämisestä sekä asiakaskokemuksesta yhdessä tiimisi kanssa, joka koostuu 30 integraatioammattilaisen osaajayhteisöstä. Nämä ihmiset kehittävät ja ylläpitävät solitalaisten integraatio-osaamista sekä hyvien käytäntöjen leviämistä projektien ja asiakkuuksien välillä. Lue lisää Liisan ja Teron  projektipäällikön arjesta blogistamme.

Uskot laillamme, että tietojärjestelmien toimittamisessa ihmisten kanssa työskentely on ykkösasemassa. Hyvät kommunikaatiotaitosi ovat tukeneet aiempaa menestystäsi vastaavissa tehtävissä ja vahvan tilannetajun luotsaamana toimit luontevasti sekä loppukäyttäjien että teknisten ja kaupallisten ihmisten kanssa. Uskallat astua uusiin tilanteisiin ja tuoda näkemyksesi esiin etkä vierasta työmme vastuullisuutta ja toimintaympäristömme vapautta.

Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä parhaiten jos sinulta löytyy

 • Kokemusta integraatioprojektin tai jatkuvan palvelun vetämisestä (Product Owner- ja Scrum Master -sertifiointi katsotaan eduksi, mutta voit myös sertifioitua meillä)
 • Kokemusta useiden yhtäaikaisten asiakkuuksien ja projektien hallinnasta
 • Teknistä ja/tai arkkitehtuuriosaamista, kykyä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja -käsitteitä
 • Kiinnostusta ja tietämystä APIen ja integraatioiden parissa työskentelyyn

Avainsanoja CV:ssäsi ovat API, EAI, ESB, SOA, MDM, B2B, Cloud ja Scrum. Tehtäväsi ei sisällä teknistä toteuttamista, vaan kokemuksesi ja näkemyksesi kautta ohjaat asiakkaat ja projektit parhaaseen lopputulokseen. Odotamme sinulta solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan. 

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Lisäksi saat ympärillesi kokeneen ja osaavan tiimin.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla hyvät ergonomiset työtilat Helsingissä, Tampereella tai Oulussa, vapauden valita omat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Käy myös kurkistamassa Jonnen kirjoitus siitä, miten yrityskulttuurimme ja arvomme syntyivät.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä Saila Lehtovaaralta numerosta 050-3370917 tai osoitteesta saila.lehtovaara@solita.fi. Sailan tavoitat parhaiten tiistaisin klo 14-15 välisenä aikana, mutta toki voit soittaa muunakin aikana.

Hae nyt meille

Haluamme kuulla lisää sinusta! Lähetä meille osaamisestasi ja kokemuksestasi kertova vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry(at)solita.fi 2.12. mennessä. Kuulemme mielellämme ajatuksiasi niin esimiestyöstä kuin integraatioasiantuntijana toimimisesta. Vinkkejä meille hakemiseen löydät täältä.

Järjestämme myös 18.9.-10.10. API ja Integraatiokoulutusohjelman, jonka jälkeen olet MuleSoft Certified Developer ja sinulla on mahdollisuus työllistyä meille. Lue lisää ja hae mukaan 12.9. mennessä! 

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden liikennepalveluja!

Haussa yli 20 uutta osaajaa: ohjelmistosuunnittelijoita ja -arkkitehteja, data-analyytikoita, konsultteja sekä palvelumuotoilijoita

Lue lisää liikenteen palveluistamme ja työpaikoistamme

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää