helsinki, tampere

Palvelupäälliköitä digitalisaation kärkihankkeisiin

pojat_tre_web_1024x700Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Digitaaliset palvelut vaativat julkaisunsa jälkeen jatkokehitystä ja ylläpitoa. Etsimme nyt uusia laadukkaista palveluista syttyviä asiakaspalveluhenkisiä palvelupäälliköitä Helsinkiin ja Tampereelle.

Palvelupäällikkönä olet tunnettujen asiakkaidemme paras ystävä ja oikea käsi. Autat asiakastamme loistamaan heidän omassa organisaatiossaan hyvin toimivan ja kehittyvän palvelukokonaisuuden avulla. Palvelupäällikkönä sinulla on näköalapaikka niin Solitan palvelutarjoamaan kuin asiakkaamme liiketoimintaan. Opit joka päivä uutta asiakkaidemme toimialasta ja liiketoiminnasta.

Tonttisi meillä

Aloitat Solitalla tutustumalla liiketoimintaamme, uusiin työkavereihisi sekä sinulle valittuun asiakkuuteen. Saat tueksesi pätevän ja laatuorientoituneen ohjelmistokehitystiimin sekä 60 palvelu- ja projektipäällikön heimon. Nämä kokeneet palvelu- ja projektipäälliköt sparraavat sinua mielellään arjen haasteissa.

Vastaat palvelupäällikkönä toimintamme laadusta ja asiakkaiden lupausten ylittämisestä. Toimit asiakkaidemme luotettuna matkaoppaana digitalisoituvassa maailmassa. Toimit kokemustasostasi ja asiakkaastamme riippuen joko asiakkaan liiketoiminnan kehittämisen kumppanina tai jatkuvien palveluiden arjen mahdollistajana. Vastaat palvelun kannattavuudesta, aikataulusta ja palvelulupauksesta sekä tiimin hyvästä fiiliksestä.

Tiimimme odotukset

 • Sinulla on jo kokemusta palvelupäällikkönä toimimisesta (ei välttämättä tällä tittelillä) vähintään yhdessä seuraavista: ohjelmistokehityksessä, Cloud Services eli infrapalveluissa, integraatio-palveluissa tai analytiikan jatkuvien palveluiden parissa.
 • Tuttuja sidosryhmiä ovat yritysasiakkaat tai olet tehnyt asiakkaan puolella yhteistyötä IT-konsulttitalojen kanssa
 • Et säikähdä sanalyhenteitä ITIL tai SLA, vaan osaat soveltaa niitä oikean paikan tullen
 • Olet synnynäinen asiakaspalvelija, osaat johtaa omaa arkeasi, pystyt käsittelemään rakentavaa palautetta ja sinulla pysyvät langat käsissäsi kovassakin paineessa.

Eduksi katsomme ketterien menetelmien tuntemuksen ja aiemman projektinhallintakokemuksen (osa pienkehitystä tehdään projektimuotoisena).

Kysy lisätietoja rekrytoivalta esimieheltä Terhi Jaakonsaarelta puh. +358 44 339 8629 tiistaisin klo 12-13 ja torstaisin klo 8-9 (paitsi 5.1. klo 9-10).

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Me solitalaiset olemme intohimoisia, rohkeita, rentoja ja välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja palveluidemme käyttäjistä. Edellämainitut arvomme heijastuvat myös solitalaisten asenteissa ja käyttäytymisessä, jonka lisäksi yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa.

Jokainen meillä vaikuttaa siihen, millainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen sekä toiveidesi mukaiset modernit työkalut ja ergonomiset työskentelytilat. Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa roolissasi sekä kattavan etupaketin tukemaan hyvinvointiasi niin töissä kuin sen ulkopuolellakin.

Hakuohjeet

Lue vinkkimme voittavan hakemuksen tekemiseen ja hae Solitan seuraavaksi uudeksi palvelupäälliköksi lähettämällä itsesi näköinen hakemus osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 15.1.

Kutsumme soveltuvimmat hakijat video- ja kasvotusten tapahtuviin haastatteluihin henkilökohtaisesti. Palvelupäällikköehdokkaamme osallistuvat työpersoonallisuus- ja soveltuvuusarvioon ennen lopullista valintaa. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Me olemme Solita

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.