helsinki

Palvelumuotoilija, Palmu

Palmu on palvelumuotoilun pioneeri Suomessa. Kehitämme yritysten ja julkishallinnon toimijoiden kanssa asiakaskokemusta, liiketoimintaa, palvelukulttuuria ja -tuotantoa. Palvelumuotoiluosaamiselle on tällä hetkellä enemmän kysyntää kuin nykyisillä palmulaisilla mahdollisuuksia toteuttaa. Etsimme nyt kokeneita palvelumuotoilijoita tiimimme Helsinkiin.

Palmulaisena suhtaudut intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Sinulle on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Olet utelias ja empaattinen, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen.

Arjessa suunnittelet uusia palvelukonsepteja mm. luotsaamalla työpajoja, haastattelemalla loppuasiakkaita ja mallintamalla uusia liiketoimintakonsepteja. Tiimissäsi työskentelee yhteisen maalin eteen mm. visuaalisen suunnittelun, käyttäjäkokemuksen, asiakasymmärryksen, analytiikan, ohjelmistokehityksen ja liiketoimintaa ymmärtävät asiantuntijat. Saat halutessasi sparrausta kokeneilta palvelumuotoilijoiltamme, kuten Mikolta ja Reimalta.

TULEVINA KOLLEGOINASI ODOTAMME SINULTA

 • Vankkaa kokemusta (5+ vuotta) vastaavista palvelumuotoilun tehtävistä digitaalisessa tai/ja fyysisessä maailmassa
 • Vahvoja näyttöjä sähköisten palveluiden käyttökokemussuunnittelusta
 • Näkemyksellisyyttä ja tinkimättömyyttä erinomaisten palvelukokemuksien aikaansaamiseksi
 • Kykyä havainnollistaa ideat prototyypeiksi (piirtäen tai digitaalisesti)
 • Luontaista halua ja kykyä kantaa vastuu hankkeen onnistumisesta alkumetreiltä maaliin saakka
 • Nöyryyttä luopua tarvittaessa omista ideoista asiakasymmärryksestä saadun tiedon edessä
 • Työyhteisömme rikastamista ja haastamista tuomalla mukanasi jonkin sinulle oman, tärkeän asian tai näkökulman

Kysy lisää palvelumuotoilijan työstä ja työskentelystä Palmulla Ristolta 1.8. alkaen puh. 040 549 0386 tai risto.kantola(a)palmu.fi.

SUOMEN ENSIMMÄINEN PALVELUMUOTOILUTOIMISTO PALMU SYNTYI VAPAUDESTA

Yhdeksän vuotta sitten lähdimme rakentamaan Suomen ensimmäistä palvelumuotoilutoimistoa – parasta mahdollista kasvualustaa intohimoisille suunnittelijoille. Yksi olennaisimmista lähtökohdistamme oli äärimmäisen korkean vapausasteen mahdollistaminen. Vapaus valita millaisia projekteja tekee. Vapaus hierarkiasta. Vapaus valita milloin lomailee. Vapaus valita omat työkalunsa.

Halusimme luoda työpaikan, johon on kiva tulla joka päivä. Siksi puhtaan substanssin lisäksi olemme pyrkineet löytämään tyyppejä, joiden kanssa koemme jakavamme samat arvot ja olevamme samalla aaltopituudella. Ennen kuin haet, tutustu Palmuun ja palmulaisten näkökulmiin blogistamme. Palmu yhdistyi Suomen johtavan digitaalisen liiketoiminnan yrityksen Solitan kanssa keväällä 2017. Yhdessä muodostamme uniikin toimijan, joka tulee muuttamaan maailmaa isosti tulevina vuosina.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Rekrytointiprosessimme on sarja keskusteluita useiden eri palmulaisten kanssa, jolloin puolin ja toisin on mahdollisuus fiilistellä, onko match oikea ennen tärkeää päätöstämme.

Ilmoitamme henkilökohtaisesti kaikille hakeneille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. Voit kysyä lisää Palmun rekrytoinnista Katilta 2.8. jälkeen 044-0673613 tai kati.kitti(a)solita.fi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?