helsinki

Palvelumuotoilija / pääsuunnittelija, Palmu

Haluaisitko työskennellä Suomen monipuolisimmassa suunnittelijayhteisössä yhdessä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa? Arvostatko työssäsi hyvää tiimiä, työrauhaa ja merkityksellisiä projekteja?

Palvelumuotoilijana suunnittelet holistisia palvelukonsepteja luotsaamalla työpajoja, haastattelemalla loppuasiakkaita ja mallintamalla uusia liiketoimintakonsepteja. Havainnollistat ideasi prototyypeiksi joko piirtäen tai digitaalisesti. Kannat vastuuta hankkeen onnistumisesta alkumetreiltä aina maaliin saakka erinomaisen palvelukokemuksen aikaansaamiseksi. Olet tarvittaessa valmis luopumaan omista ideoistasi asiakasymmärryksestä saadun tiedon edessä.

Projektitiimissäsi työskentelet yhdessä asiakasymmärryksen, visuaalisen suunittelun, käyttäjäkokemuksen, palveluliiketoiminnan kehittämisen, datan ja ohjelmistokehityksen kokeneita ammattilaisia. Tulevia työkavereitasi ovat mm. Iikka, Janne ja Jonna.

Meillä pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellisiä projekteja useilla eri toimialoilla (mm. terveys- ja hyvinvointi, liikenne). Työsi lopputulos voi näyttää vaikkapa seuraavilta Case Sitra, Case F-Secure tai Case Linnanmäki. Tai se voi olla oma, vielä toteuttamaton unelmaprojektisi.

Miksi Palmu?

 • Meillä voit keskittyä olennaiseen. Meillä sinun ei tarvitse käyttää energiaasi organisaation sisäiseen käyttäjälähtöisen suunnittelun evankelistatyöhön.
 • Tulet oppimaan valtavasti monipuolisen suunnittelijayhteisömme jäseniltä. Meillä työskentelee palvelumuotoiluammattilaisten lisäksi mm. SAFA-arkkitehti, tilasuunnittelija, pelinkehittäjä ja psykologi.
 • Olemme ihmis- ja perheystävällinen työpaikka. Työsuunnittelun asiantuntijat Risto ja Tero auttavat sinua pitämään huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Coachimme Tarja auttaa sinua elämän haastavien tilanteiden ratkomisessa.

Tutustu palmulaisten yhteisöön, ajattelutapaan ja rekrytointiimme Palmun blogissa: Näin Palmu rekrytoi

Odotuksemme sinulle

 • 5+ vuoden kokemusta vastaavista palvelumuotoilun tehtävistä suunnittelijan roolissa digitaalisessa tai/ja fyysisessä maailmassa suunnittelutoimistossa tai in-house roolissa
 • Haluat tehdä vaikuttavia projekteja, joista syntyy konkreettisia tuloksia
 • Työyhteisömme rikastamista ja haastamista tuomalla mukanasi jonkin sinulle oman, tärkeän asian tai näkökulman

Tehtävä ei sovellu vasta palvelumuotoilualalle tähtäävälle. Kysy lisää palvelumuotoilijan työstä Ristolta torstaisin klo 9-11 puh. 040-549 0386 tai risto.kantola@palmu.fi.

Kiinnostuitko?

Jos sinulta löytyy näkemyksellisyyttä erinomaisten palvelukokemuksien tuottamiseen ja Palmu kiinnostaa sinua työyhteisönä, ota yhteyttä meilitse rekry@solita.fi tai Katiin 044-0673 613 / kati.kitti@solita.fi niin jutellaan lisää.

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Hakuaika tehtävään päättyy 28.10. Huom. Etsimme parhaillaan myös hankejohtajaa uusien palveluiden kehitykseen.

Palmu on 130 kokeneen, uteliaan ja empaattisen suunnittelijan sekä liikkeenjohdon konsultin muodostama yhteisö. Olemme osa Solitaa. Suhtaudumme intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Meille on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Haluamme olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Lue lisää: https://www.solita.fi/palmu/

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin arkisin 24h kuluessa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää