oulu

Oululaisia ohjelmistokehittäjiä /-arkkitehtejä

Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen? Etsimme Oulun kokeneisiin ohjelmistokehitystiimeihimme lisää ammattitaitoisia, näkemyksellisiä ja vaikuttamishaluisia hands-on ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehteja.

Vaikuttavia, ja oikeasti siistejä hankkeita

Teemme töitä organisaatioille, joissa työskentelee muutoshaluisia ja rohkeita yksilöitä, ja joilla on kyky ja halu investoida. Yhdessä valjastamme teknologian palvelemaan parempaa elämää. Tutustu töihimme: Amer Sports – data tuntee kysynnän sykkeen, Vero.fi – tunnetuin ja käytetyin uudistui ja Sokos Hotels – käyttäjien kiittämä.

Uusia kiinnostavia hankkeita koko ajan. Tämän hetken kiinnostavimpia hankkeita ovat mm.

 • Kansainvälisen retail-konsernin digipalvelukokonaisuus, jonka kymmenissä ketterissä hankkeissa monipuolinen teknologistack mm. Java, Liferay, Clojure, AWS
 • Toiminnanohjausjärjestelmä jäänmurtajien operatiivisen toiminnnan koordinointiin, jossa hyödynnetään paikkatietoa ja synkronoidaan tietoja meriolosuhteissa vallitsevien heikkojen verkkoyhteyksien yli. Teknologiastack mm. Java mikropalvelut, Spring Boot, Aurelia, Leaflet
 • Elintarviketoimialan kansainvälisessä yrityksessä liiketoiminnan kehittämistä erilaisin palveluratkaisuin. Teknologiastack mm. CMS Episerver, C#, F#, AWS, (ASP).NET Core tai Entity Framework Core

Toimintatavat ja teknologia

Olemme kiinnostuneita toteuttamaan ohjelmistohankkeet järkevästi. Autamme myös asiakkaitamme löytämään ketterän kehittämisen parhaat käytännöt ammattitaitoisten Agile Coachiemme avulla. Ohjelmistokehittäjiltämme odotamme parasta mahdollista laatua. Scrumia noudattavissa tiimeissä ideaalitilanteessa Scrum Master pitää huolta projektiarjen sujuvuudesta ja Product Owner priorisoi tiimin työjonoa. Järkevän tekemisen nimissä projektitiimeillä on vapaus itse valita oma parhaat työskentelymetodinsa.

Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan joko JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Suosittu on myös .NET framework, C# ja EPiserverin moduulit. Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Tiimimme odotukset sinulle

 • Olet arkkitehti tai developer, joka osaa ja haluaa edelleen koodata
 • Olet monipuolinen full-stack kehittäjä, vahva back-end tai kokenut fronttiosaaja, joka hanskaa back-endin lisäksi myös uusimpia fronttiteknologioita (mm. React, Angular, Aurelia)
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista. Plussaa jos olet toteuttanut AWS tai Azure –pilviteknologioita hyödyntäviä hankkeita ja haluat jakaa pilviosaamista myös muille.
 • Haluat automatisoida kaiken. Et ole kiinnostunut pelkästään testauksen automatisoinnista vaan etsit jatkuvati keinoja toimituksen ja tuotannon automatisointiin.

Suomen Clojure-kehto löytyy Rotuaarilta!

Solitan toimistoista Oulu pitää tämän hetken ykkössijaa Clojure-osaamisessa mitattuna. Reilun 50 hengen sakista löytyy jopa 25 clojuristia. Oulussa on myös kovan luokan tietoturva ja Java-osaamista, integraatioita ja datan visualisointia unohtamatta. Toimistomme sijaitsee Rotuaarin ja Torikadun kulmassa, kesällä muutamme Valkeaan vanhan Gallerian idyllisiin tiloihin.

Tutustu oululaisten osaamiseen ja ajatuksiin: Quick tips for app developers on surviving with unrealiable network, Easily deploying test environments from CI builds with Travis, AWS and Slack, The everchanging software development process, Simultaneous development and support.

Torstaina maaliskuun 1. päivä järjestämme Developer meetupin Oulussa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

KIINNOSTUITKO?

Jos haluat mukaan matkallemme rakentamaan parempaa elämää meille kaikille, ota yhteyttä rekrytointiimme osoitteeseen rekry@solita.fi. Kerro hakemuksessasi mistä unelmoit, missä olet hyvä ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Hakuaika päättyy 15.4.

Voit kysyä lisätietoja Oulun uramahdollisuuksista Oulun ensimmäiseltä työntekijältä, nykyiseltä tiiminvetäjä-devaajalta Jarnolta puh. 050 4871467/ jarno.vayrynen@solita.fi.

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita Akatemia - haku käynnissä 26.3. asti

Lue lisää

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?