oulu

Oululaisia ohjelmistokehittäjiä /-arkkitehteja

 

Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen? Etsimme Oulun kokeneisiin ohjelmistokehitystiimeihimme lisää ammattitaitoisia, näkemyksellisiä ja vaikuttamishaluisia hands-on ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehteja.

Vaikuttavia, ja oikeasti siistejä hankkeita

Teemme töitä organisaatioille, joissa työskentelee muutoshaluisia ja rohkeita yksilöitä, ja joilla on kyky ja halu investoida. Yhdessä valjastamme teknologian palvelemaan parempaa elämää. Tutustu töihimme: Amer Sports – data tuntee kysynnän sykkeen, Vero.fi – tunnetuin ja käytetyin uudistui ja Sokos Hotels – käyttäjien kiittämä.

Uusia kiinnostavia hankkeita koko ajan. Tässä esimerkkinä muutama hankkeemme:

 • Kansainvälisen retail-konsernin digipalvelukokonaisuus, jonka kymmenissä ketterissä hankkeissa monipuolinen teknologistack mm. Java, Liferay, Clojure, AWS
 • Toiminnanohjausjärjestelmä jäänmurtajien operatiivisen toiminnnan koordinointiin, jossa hyödynnetään paikkatietoa ja synkronoidaan tietoja meriolosuhteissa vallitsevien heikkojen verkkoyhteyksien yli. Teknologiastack mm. Java mikropalvelut, Spring Boot, Aurelia, Leaflet
 • Elintarviketoimialan kansainvälisessä yrityksessä liiketoiminnan kehittämistä erilaisin palveluratkaisuin. Teknologiastack mm. CMS Episerver, C#, F#, AWS, (ASP).NET Core tai Entity Framework Core

Toimintatavat ja teknologia

Olemme kiinnostuneita toteuttamaan ohjelmistohankkeet järkevästi. Autamme myös asiakkaitamme löytämään ketterän kehittämisen parhaat käytännöt ammattitaitoisten Agile Coachiemme avulla. Ohjelmistokehittäjiltämme odotamme parasta mahdollista laatua. Scrumia noudattavissa tiimeissä ideaalitilanteessa Scrum Master pitää huolta projektiarjen sujuvuudesta ja Product Owner priorisoi tiimin työjonoa. Järkevän tekemisen nimissä projektitiimeillä on vapaus itse valita oma parhaat työskentelymetodinsa.

Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan joko JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Suosittu on myös .NET framework, C# / F# ja EPiserverin moduulit. Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Tiimimme odotukset sinulle

 • Olet arkkitehti tai developer, joka osaa ja haluaa edelleen koodata
 • Olet monipuolinen full-stack kehittäjä, vahva back-end tai kokenut fronttiosaaja, joka hanskaa back-endin lisäksi myös uusimpia fronttiteknologioita (mm. React, Angular, Aurelia)
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista. Plussaa jos olet toteuttanut AWS tai Azure –pilviteknologioita hyödyntäviä hankkeita ja haluat jakaa pilviosaamista myös muille.
 • Haluat automatisoida kaiken. Et ole kiinnostunut pelkästään testauksen automatisoinnista vaan etsit jatkuvati keinoja toimituksen ja tuotannon automatisointiin.

Suomen Clojure-kehto löytyy keskeltä Oulun keskustaa!

Solitan toimistoista Oulu pitää tämän hetken ykkössijaa Clojure-osaamisessa mitattuna. Reilun 50 hengen sakista löytyy jopa 25 clojuristia. Oulussa on myös kovan luokan tietoturva ja Java-osaamista, integraatioita ja datan visualisointia unohtamatta.

Järjestämme 13.11.2018 klo 17.00 Oulun toimistolla Clojure-meetupin. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Tutustu oululaisten osaamiseen ja ajatuksiin: Quick tips for app developers on surviving with unrealiable network, Easily deploying test environments from CI builds with Travis, AWS and Slack, The everchanging software development process, Simultaneous development and support.

KIINNOSTUITKO?

Jos haluat mukaan matkallemme rakentamaan parempaa elämää meille kaikille, ota yhteyttä meihin alla olevan painikkeen kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@solita.fi. Kerro hakemuksessasi mistä unelmoit, missä olet hyvä ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Uusien kollegoiden hakuaika päättyy 16.12. Tapaamme ja rekrytoimme kuitenkin uusia työkavereita jo hakuaikana.

Voit kysyä lisätietoja Oulun uramahdollisuuksista Oulun ensimmäiseltä työntekijältä, nykyiseltä tiiminvetäjä-devaajalta Jarnolta puh. 050 4871467/ jarno.vayrynen@solita.fi tai Tiinalta 040 745 6693 / Tiina.Hynninen-Lahdenpera@solita.fi

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin arkisin 24h kuluessa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää