oulu

Oululainen ohjelmistokehittäjä Java tai Clojure projekteihin

Oululainen ohjelmistokehittäjä – oletko valmiina uusiin haasteisiin (Java tai Clojure)?

Ohjelmistokehittäjänä tai ohjelmistoarkkitehtina rakennat suomalaisten käyttämiä palveluja osana projektitiimiä. Palvelut ovat joko täysin räätälöityjä, useimmiten Javalla tai Clojurella toteutettuja, tai osittain tuotepohjaisiin ratkaisuihin pohjautuvia palveluita. Teemme työtä yksityisen tai julkisen sektorin asiakasta lähellä parhaimmiksi todetuin metodein.

Kirjoitat koodia ylpeänä omasta osaamisestasi osana ketterää projektitiimiä. Meillä kiinnostusta herättävät tällä hetkellä yhä laajasti käytetyn Javan lisäksi mm. Clojure ja yleisemmin funktionaalinen ohjelmointi sekä Node. Tietysti käytämme paljon pilvipalveluja ja teemme myös serverless-komponenttien päälle. Pilvipalveluissa AWS, GCP ja Azure ovat käytössä, projektista riippuen. Näiden ohella iso syke on fiksusti tekemisessä, eli korkeatasoinen, suorastaan fanaattinen automaatio on tapamme tehdä asioita. Ketterä, jatkuva toimitus, ja jatkuva palauteluuppi kuuluvat myös toimintatapoihimme. Tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen.

Meillä koodaaminen ei ole pelkkää koodaamista ja arkkitehtuurisuunnittelua vaan osallistumme asiakkaan ohjaamiseen koko projektin ajan projektijohdon tukena.

Olet etsimämme Software Developer jos…

  • Olet kartuttanut kokemustasi softaprojekteissa ja tämän kautta sinulla on näkemystä, kuinka soveltaa eri teknologioita erilaisissa ympäristöissä. Vuosimäärät eivät ole niinkään merkityksellisiä
  • Osaat ajatella ratkaisuvaihtoehtoja laajasti. Haluat ja uskallat kokeilla uusia teknologioita (jos on tarvetta kokeilla), jotta voit ratkaista ongelman
  • Kokemuksesi on mielellään Java- tai Clojure-kehittämisestä. Näiden lisäksi osaamista ja projekteja on muidenkin teknologioiden ympärillä, joten kerro meille stackisi

Voit tutustua lisää ajatuksiimme ohjelmistokehittäjien oman dev.solita.fi blogin kautta. Nostoina Jannen kirjoitus Java 14 Recordeista ja Arton kirjoitus räätälöidyn ja valmiin ratkaisun vertailusta.

Teknologiakarjoituksestamme pääset laajemmin tutustumaan Solitalla ohjelmistokehityksessä käyttämiimme teknologioihin. Development teknologiakartoitus.

Liity tiimiin

  • Voit kysyä lisätietoja työpaikoista ja työyhteisöstä Jarnolta tai Villeltä. Jarnon tavoitat numerosta 050 487 1467 ja Villen numerosta 040 831 0312. Tällä hetkellä voimme pitää tapaamisen kanssasi esimerkiksi videon välityksellä.
  • Hakemaan pääset alla olevan “hae tästä” painikkeen kautta. Laitathan hakemuksesi meille 5.4. mennessä. Kerro meille, mistä sinä innostut ja mitä haluat jatkossa tehdä
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista