helsinki, tampere

Oracle-tietokantakehittäjä integraatiotiimiin

Teemme Solitalla merkityksellisiä ohjelmistohankkeita, jotka koskettavat suurta osaa suomalaisista tavalla tai toisella. Autamme asiakkaitamme hahmottamaan ja hallitsemaan verkottunutta liiketoimintaympäristöä, johon liittyy valtavasti rajapintoja asiakkaidemme omiin tai kolmannen osapuolen järjestelmiin.

Etsimme nyt tiimiimme Oracle-tietokantakehittäjää. Tulet työskentelemään asiakasprojektissa, yhdessä Solitan tärkeimmässä strategisessa asiakkuudessa ja teollisuuden alan yrityksessä. Arjessa tiimisi koostuu Solitan ja asiakkaan asiantuntijoista, jotka sparraavat ja auttavat sinua arjen haasteissa. Lisäksi sinua tukee tekemisessä Solitan oma, noin 30 hengen integraatiotiimi ja kaikki muut osaavat asiantuntijamme. Koska asiakkaamme sijaitsee Tampereen seudulla, toivomme ensisijaisesti, että olet Tampereella, mutta Helsinki sijaintina on myös mahdollinen, mikäli olet valmis matkustelemaan jonkin verran.

HYPPÄÄ MIELENKIINTOISTEN TEHTÄVIEN PARIIN

Tietokantakehittäjänä toimit keskeisessä roolissa, jossa opastat ja johdatat asiakastamme oikeaan suuntaan. Ymmärrät liiketoiminnan ja prosessien digitalisoinnin vaatimukset, ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuksi sekä toimia alan suunnannäyttäjänä.  Työpäiväsi sisältävät myös Oracle kantaskriptausta ja integraatioita, jonka vuoksi toivomme, että olet näistä liekeissä. Lisäksi Oracle tietokantojen ja kantaobjektien tuntemus kuten taulut, näkymät, tietokantalinkit, indeksit, table spacet ovat sinulle tuttuja. Plussaa on kokemus jonkin integraatiotyökalun käytöstä kuten Oracle SOA Suite, MuleSoft tai BizTalk, Oracle e-Business Suite tuntemus tai PL/SQL – taidot.

Tyyppinä toivomme että haluat toimia yhdessä tiimin kanssa ja että asiakaslähtöisyys on sinulle tärkeää. Ketterät työskentelytavat ovat sinulle tuttuja ja jaat mielelläsi osaamistasi muiden kanssa. Odotamme sinulta solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Lisäksi saat ympärillesi kokeneen ja osaavan tiimin. Lue myös lisää siitä, mitä Juuson arki integraatioasiantuntijana pitää sisällään.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla hyvät ergonomiset työtilat Tampereella tai Helsingissä, vapauden valita omat työvälineet, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaso sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Käy kurkistamassa myös Jonnen kirjoitus siitä, miten yrityskulttuurimme ja arvomme näkyvät arjessa.

LIITY TIIMIIMME

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä teet ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi keskiviikkoon 8.11. mennessä. Aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla jolloin pääset myös tapaamaan ja tutustumaan tuleviin tiimikavereihisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Salla Kärkkäinen numerosta 044-750 4443 tai osoitteesta salla.karkkainen@solita.fi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta alan ammattilaiseksi

Tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden tähdille mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittymään ja kasvamaan meillä monipuolisiin tehtäviin.

Syksyn haku on nyt päättynyt!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?