helsinki, tampere, oulu

Ohjelmistosuunnittelijoita digitalisaation kärkihankkeisiin

devaajat_web_1024x600

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Digitalisaation toteutumisessa ohjelmistokehittäjät ovat merkityksellisessä roolissa. Etsimme laadukasta ohjelmistokehitystä arvostavia ohjelmistokehittäjiä mukaan digitalisaation kärkihankkeisiin Solitaan.

Ohjelmistokehittäjänä Solitalla tulet toteuttamaan digitalisaation kärkihankkeita yhdessä itseohjautuvan, kokeneista ohjelmistokehityksen ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Tiimimme koostuvat tyypillisesti 3-5 ohjelmistokehittäjästä ja tiimiä tukevasta projektipäälliköstä. Projektitiimi tekee yhteistyötä mm. designereiden ja UX-suunnittelijoiden, cloud-, infra- sekä dataosaajiemme kanssa. Tiimit työskentelevät joko asiakkaidemme viihtyisissä tiloissa tai omilla toimistoillamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla.

Lähtötasostasi riippuen saat meillä kattavan perehdytyksen ohjelmistokehityksen käytäntöihin Solitalla. Voit tutustua ympäristöihimme harkkatyön avulla, perehtyä ohjelmistokehitykseemme Dev Starter -perehdytyksessä. Solitan Developer Manifesto avaa ohjelmistokehittäjiemme arvomaailmaa. Tutustu myös ohjelmistokehittäjiemme suosittuun englanninkieliseen blogiin: http://dev.solita.fi sekä Senior Software Developerimme Tuomon kokemukseen Solitasta työpaikkana.

MERKITYKSELLISET PROJEKTIT, OSAAVAT KOLLEGAT

Solitalla pääset osaksi porukkaa, joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Jopa 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Vaalimme kokeilukulttuuria, autonomiaa ja taistelemme kaikenlaista korporaatiopönötystä vastaan. Arkeasi ilahduttavat ihmistemme lisäksi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Ohjelmistokehitystiimimme vastaavat siitä, miten digitalisaatio toteutuu käytännössä. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset isot yritykset sekä julkishallinnon toimijat. Kannustamme aktiivisesti asiakkaitamme avoimuuteen. Voit katselmoida open source -koodiamme GitHubissa ja tutustua koosteeseen julkishallinnon avoimen lähdekoodin projekteista.

KOLME REKRYTOINTIKRITEERIÄMME

 • Laaja osaaminen tai oppimispotentiaali. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai sinulta löytyy jo laaja kokemus ohjelmistoalalta. Tärkeintä on asenteesi ja kykysi asioiden omaksumiseen. Teknologiastackimme pitää sisällään mm. Java 8, Clojure, ClojureScript, Scala, Liferay 7, Episerver, C#, F#, Spring, Node.js, Ansible, React, React Native, RxJava, MongoDB, PostgreSQL, AWS Lambda, Azure, Inferno, Git.
 • Intohimo osaamisen kehittämiseen. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
 • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin käyttäytymisessään.

Voit työskennellä meillä myös osa-aikaisesti tuntitöinä (mielellään väh. 20h/vko) jos esim. opintosi ovat kesken. Meiltä löydät myös digitalisaatioon liittyvät lopputyön aiheet ja tuemme sinua valmistumisessasi. Lue lisää opiskelijoiden kokemuksista Solitasta. 

TULE NAUTTIMAAN LAADUKKAASTA OHJELMISTOKEHITYKSESTÄ

Jos Solita kiinnostaa sinua työpaikkana, ota yhteyttä osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Voit valita itse miten haluat vakuuttaa meidät:

 • koodaa pieni ohjelma haluamastasi aiheesta
 • tule keskustelemaan kanssamme arkkitehtuurista
 • livekoodaa meidät suohon
 • kerro mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa
 • <lisää tähän oma vaihtoehtosi>

KYSY LISÄTIETOJA

 • Helsingissä Valtteri 040 539 9982/valtteri.valovirta(a)solita.fi
 • Tampereella Pekka 040 754 9288/pekka.toppila(a)solita.fi
 • Oulussa Janne 040 517 0196/janne.siltari(a)solita.fi
Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina fiksumpia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi fiksumman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.