helsinki, tampere, oulu

Ohjelmistosuunnittelijoita digitalisaation kärkihankkeisiin

devaajat_web_1024x600

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Digitalisaation toteutumisessa ohjelmistokehittäjät ovat merkityksellisessä roolissa. Etsimme laadukasta ohjelmistokehitystä arvostavia ohjelmistokehittäjiä mukaan digitalisaation kärkihankkeisiin Solitaan.

Ohjelmistokehittäjänä Solitalla tulet toteuttamaan digitalisaation kärkihankkeita yhdessä itseohjautuvan, kokeneista ohjelmistokehityksen ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Tiimimme koostuvat tyypillisesti 3-5 ohjelmistokehittäjästä ja tiimiä tukevasta projektipäälliköstä. Projektitiimi tekee yhteistyötä mm. designereiden ja UX-suunnittelijoiden, cloud-, infra- sekä dataosaajiemme kanssa. Tiimit työskentelevät joko asiakkaidemme viihtyisissä tiloissa tai omilla toimistoillamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla.

Lähtötasostasi riippuen saat meillä kattavan perehdytyksen ohjelmistokehityksen käytäntöihin Solitalla. Voit tutustua ympäristöihimme harkkatyön avulla, perehtyä ohjelmistokehitykseemme Dev Starter -perehdytyksessä. Solitan Developer Manifesto avaa ohjelmistokehittäjiemme arvomaailmaa. Tutustu myös ohjelmistokehittäjiemme suosittuun englanninkieliseen blogiin: http://dev.solita.fi sekä Senior Software Developerimme Tuomon kokemukseen Solitasta työpaikkana.

MERKITYKSELLISET PROJEKTIT, OSAAVAT KOLLEGAT

Solitalla pääset osaksi porukkaa, joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Jopa 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Vaalimme kokeilukulttuuria, autonomiaa ja taistelemme kaikenlaista korporaatiopönötystä vastaan. Arkeasi ilahduttavat ihmistemme lisäksi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Ohjelmistokehitystiimimme vastaavat siitä, miten digitalisaatio toteutuu käytännössä. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset isot yritykset sekä julkishallinnon toimijat. Kannustamme aktiivisesti asiakkaitamme avoimuuteen. Voit katselmoida open source -koodiamme GitHubissa ja tutustua koosteeseen julkishallinnon avoimen lähdekoodin projekteista.

KOLME REKRYTOINTIKRITEERIÄMME

 • Laaja osaaminen tai oppimispotentiaali. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai sinulta löytyy jo laaja kokemus ohjelmistoalalta. Tärkeintä on asenteesi ja kykysi asioiden omaksumiseen. Teknologiastackimme pitää sisällään mm. Java 8, Clojure, ClojureScript, Scala, Liferay 7, Episerver, C#, F#, Spring, Node.js, Ansible, React, React Native, RxJava, MongoDB, PostgreSQL, AWS Lambda, Azure, Inferno, Git.
 • Intohimo osaamisen kehittämiseen. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
 • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin käyttäytymisessään.

Voit työskennellä meillä myös osa-aikaisesti tuntitöinä (mielellään väh. 20h/vko) jos esim. opintosi ovat kesken. Meiltä löydät myös digitalisaatioon liittyvät lopputyön aiheet ja tuemme sinua valmistumisessasi. Lue lisää opiskelijoiden kokemuksista Solitasta. 

TULE NAUTTIMAAN LAADUKKAASTA OHJELMISTOKEHITYKSESTÄ

Jos Solita kiinnostaa sinua työpaikkana, ota yhteyttä osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Voit valita itse miten haluat vakuuttaa meidät:

 • koodaa pieni ohjelma haluamastasi aiheesta
 • tule keskustelemaan kanssamme arkkitehtuurista
 • livekoodaa meidät suohon
 • kerro mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa
 • <lisää tähän oma vaihtoehtosi>

KYSY LISÄTIETOJA

 • Helsingissä Valtteri 040 539 9982/valtteri.valovirta(a)solita.fi
 • Tampereella Pekka 040 754 9288/pekka.toppila(a)solita.fi
 • Oulussa Janne 040 517 0196/janne.siltari(a)solita.fi
Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.