helsinki, tampere, oulu

Ohjelmistosuunnittelija ja -arkkitehti (C#, ASP.NET)

huilaja_web_1024x700

Haluaisitko päästä rakentamaan Suomen suurimpia verkkosivustoja? Mitä jos luomillasi palveluilla olisi satojatuhansia käyttäjiä Skandinavian ja Baltian alueilla? Etsimme nyt uusia ohjelmistosuunnittelijoita ja -arkkitehteja Microsoft-tiimiimme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Ohjelmistokehittäjänä/-arkkitehtina rakennat asiakkaillemme parhaita verkkopalveluita ASP.NET/SPA toteutuksena tai suositulla Episerver-julkaisujärjestelmällä. Verkkopalveluita ovat mm. verkkokaupat sekä tuotetietoon ja dokumentin hallintaan liittyvät palvelut. Vastaat projekteissa osaamisesi mukaan back end/front end koodin kirjoittamisesta aina arkkitehtuurisuunnitteluun asti. Voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi verkkokauppoihin tai tuotetiedon hallintaan sekä kehittää osaamistasi tulevaisuudessa pilvelupalvelutuotteisiin (esim. Azure) tai vaikkapa kohti arkkitehtuurikonsultointia.

Liityt osaksi Suomen kovinta Microsoft .NET-osaajajoukkoa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Saat käyttöösi valitsemasi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat Helsingissä ja Tampereella. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisista tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Lue developer-blogistamme mm. järjestämästämme Episerver Developer meetupista syksyllä 2016, Measuring Episerver site performance ja Installing server environment with Powershell. Voit myös katselmoida koodiamme GitHubissa.

Tiimimme odotukset

 • suhtaudut intohimoisesti tekemiseesi ja vaadit muilta samaa
 • tunnet ASP.NET MVC:n kuin omat taskusi
 • C# on sinulle toinen äidinkieli ja joskus ymmärrät sitä paremmin kuin suomea
 • modernit verkkosovellukset ja teknologiat ovat lähellä sydäntäsi
 • JavaScript, REST ja Angular JS eivät ole sinulle pelkkää konsultin teknologianeppailua
 • haluat toimia asiakkaamme matkaoppaana digitalisoituvassa maailmassa

Arvostamme suuresti kokemustasi räätälöidyistä ASP.NET-toteutuksista, verkkokauppojen toteutuksesta tai Episerver-julkaisujärjestelmästä. Kerrothan meille myös mahdollisesta funktionaalisen ohjelmoinnin ja modernien front end -teknologioiden osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävistä ja teknologianeppailua saa rekrytoivalta esimieheltä, arkkitehti Maxilta puh. 040 188 3959.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Ylivertaisin työsuhde-etumme ovat kollegamme täällä Solitalla. Pääset osaksi porukkaa, joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Tutustu Solita Developer Surveyyn, jonka mukaan 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Välittäminen kollegoista, asiakkaista ja itsestämme on kaiken toimintamme keskiössä. Lue lisää arvoistamme ja toimintatavoistamme Developer Manifestosta.

HAKUOHJEET

Jos haluat mukaan rakentamaan Suomen kovimpia verkkopalveluita parhaassa seurassa, ota yhtettä rekrytoivaan esimieheen Maxiin (numero yllä) ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, joissa tulet tapaamaan Maxin ja muita tiimiläisiä. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 22.1.2017

Katso myös muut avoimet työpaikkamme ohjelmistokehittäjille: Front End Developers ja Ohjelmistosuunnittelijoita digitalisaation kärkihankkeisiin

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Me olemme Solita

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.