tampere

Ohjelmistokehittäjiä Tampereelle

Meillä ohjelmistokehittäjä on ihan tavallinen ihminen. Viime aikoina on puhuttu paljon superkoodareista, jotka ovat devauselämän yksisarvisia. Me emme etsi tällaista superkoodaria tai koodininjaa vaan ihan tavallisia ohjelmistokehittäjiä. Me koemme, että meidän ”superkoodarit” ovat niitä tavallisia tyyppejä, joilla on intohimoa tekemäänsä koodiin, haluavat kehittää itseään, haluavat kuulua solitalaiseen työyhteisöön ja haluavat tehdä merkityksellistä työtä.

Taannoin Tampereen toimistollamme solitalaista ”superkoodaria” kuvailtiin näin:

Superkoodari on loistava tähti, vaikka ei olekaan parrasvaloissa. Hän on huipputärkeä, vaikka ei aina olekaan ensimmäisenä asiakkaalla myymässä liiketoimintaideaa. Hänellä on valtavasti osaamista ja samalla oppii joka päivä jotain työstään, itsestään ja elämästään sekä haluaa kehittyä. Hän myös jakaa tätä tietoa muille. Timanttinen työsuoritus ei tarkoita yömyöhään venymistä. Hän pitää pystyssä perustuksia, jonka päälle rakennetaan uutta. Hän myös rakentaa uutta. Hän vaalii tärkeimpiä työkalujaan; hyvinvointia ja aivoja. Hän osaa rentoutua ja hyödyntää siitä saatavaa voimaa ja energiaa. Superkoodari on ihan tavallinen arjen sankari!

Ohjelmistokehittäjänä Solitalla tulet toteuttamaan digitalisaation kärkihankkeita yhdessä itseohjautuvan, kokeneista ohjelmistokehityksen ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Tiimimme koostuvat tyypillisesti 3-5 ohjelmistokehittäjästä ja tiimiä tukevasta projektipäälliköstä. Projektitiimi tekee yhteistyötä mm. designereiden ja UX-suunnittelijoiden, cloud-, infra- sekä dataosaajiemme kanssa.

Solitan Developer Manifesto avaa ohjelmistokehittäjiemme arvomaailmaa. Tutustu myös ohjelmistokehittäjiemme suosittuun englanninkieliseen blogiin: http://dev.solita.fi sekä Ohjelmistokehittäjän arkeen Solitalla Jesper Ingströmin kertomana.

KOLME REKRYTOINTIKRITEERIÄMME

  • Laaja osaaminen ja oppimispotentiaali. Tällä hetkellä arvostamme varsinkin vahvaa Java-osaamista ja toivomme, että sinulle on jo ehtinyt kertymään kokemusta ohjelmistokehitysprojekteista. Kokemuksen lisäksi tärkeintä on asenteesi ja kykysi asioiden omaksumiseen. Javan lisäksi etsimme toki muitakin alan osaajia. Teknologiastackimme pitää sisällään mm. Clojure, ClojureScript, Scala, Liferay 7, Episerver, C#, F#, Spring, Node.js, Ansible, React, React Native, RxJava, MongoDB, PostgreSQL, AWS, Azure, Inferno. Laajan stackimme johdosta sinulla on siis mahdollisuus kehittää osaamistasi myös nykyisen osaamisen ulkopuolelle.
  • Intohimo osaamisen kehittämiseen. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme siihen mahdollisuuden.
  • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin toiminnassaan.

TULE NAUTTIMAAN LAADUKKAASTA OHJELMISTOKEHITYKSESTÄ

Jos Solita kiinnostaa sinua työpaikkana, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta mahdollisimman pian.

Kysy rohkeasti lisää projekteistamme tai työyhteisöstä ohjelmistokehitystiimien vetäjiltä:

 • Viikolla 30, Mari 044 7582 324/mari.pursiainen(a)solita.fi
 • Viikolla 31, Pekka 040 7549 288/pekka.toppila(a)solita.fi
Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?