helsinki, tampere

Kokenut ohjelmistokehittäjä tai arkkitehti – Java, Clojure, Cloud

Suunnittelemme parempaa tulevaisuutta. Me uskomme, että parhaat tulokset syntyvät kun parhaat ihmiset pääsevät tekemään yhdessä töitä, parhaassa ympäristössä. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Tulevaisuutta kehittämään, haemme kokeneita Java ja Clojure ohjelmistokehittäjiä sekä arkkitehteja, Helsinkiin ja Tampereelle.

Vaikuttavia projekteja, ei vain käsien heiluttelua

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja toteuttamiemme palveluiden miljoonien käyttäjien kanssa ratkaisuja, joiden ansiosta yritykset ja yhteiskuntamme ottavat kestäviä harppauksia tulevaisuuteen. Kaikella mitä teemme täytyy olla vaikutusta maailmaan. Teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja nopeiden voittojen lisäksi myös huomispäivän kasvua seuraavalle sukupolvelle.

Sama pätee teknologiavalintoihimme ja rakentamaamme järjestelmäarkkitehtuuriin. Luomme pitkäjänteistä pohjaa asiakkaidemme tulevaisuuden liiketoiminnalle, koska otamme huomioon myös olemassa olevat järjestelmät. Näin löydämme yhdessä ratkaisut joiden varassa asiakkaamme onnistuvat huomennakin.

Uusia hankkeita starttaa joka viikko. Pari esimerkkiä käynnissä olevista hankkeista:

 • Kansainvälisen retail-konsernin digipalvelukokonaisuus, jonka kymmenissä ketterissä hankkeissa monipuolinen teknologistack mm. Java, Clojure, AWS
 • Toiminnanohjausjärjestelmä jäänmurtajien operatiivisen toiminnnan koordinointiin, jossa hyödynnetään paikkatietoa ja synkronoidaan tietoja meriolosuhteissa vallitsevien heikkojen verkkoyhteyksien yli. Teknologiastack mm. Java mikropalvelut, Spring Boot, Aurelia, Leaflet
 • Järjestelmä, joka vastaanottaa Suomen rataverkoston valvontalaitteiden lähettämiä sanomia junien ohituksista. Järjestelmä analysoi vastaanotetut sanomat ja tekee hälytyksiä määritettyjen hälytyssääntöjen perusteella sekä yhdistää kalustoyksiköiden RFID tiedot kalustorekisteritietoihin. Tässä teknologioina on ollut mm. Java, Spring, OracleDB, Angular

Projekteissa sinä pääset vaikuttamaan siihen mitä teet. Pystyt vaikuttamaan siihen oletko mukana pitkä- vai lyhytkestoisissa projekteissa ja minkälainen projekti on mieluinen juuri sinulle.

Toimintatavat ja teknologia

Ei kankeutta, vaan järkevää toteuttamista. Autamme myös asiakkaitamme löytämään ketterän kehittämisen parhaat käytännöt ammattitaitoisten Agile Coachiemme avulla. Scrumia noudattavissa tiimeissä ideaalitilanteessa Scrum Master pitää huolta projektiarjen sujuvuudesta ja Product Owner priorisoi tiimin työjonoa. Järkevän tekemisen nimissä projektitiimeillä on vapaus itse valita oma parhaat työskentelymetodinsa.

Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan mm. JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Kokenut ohjelmistokehittäjämme Markus pohti työtään näin

Työ on ennenkaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.

Dev_tiimimme odotukset sinulle

 • Olet päässyt toteuttamaan projekteja monipuolisesti Java / Clojure-stackillä. Tuttua ja käytännönläheistä sinulle ovat myös Continuous Integration (CI) ja Continuous Delivery (CD)
 • Olet monipuolinen full-stack kehittäjä, joka hanskaa back-endin lisäksi myös fronttiteknologioita (esimerkiksi React, Vue, Aurelia)
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista, etkä karsasta niiden käyttämistä projekteissa (esim. AWS). Voit tutustua myös Solitalaisen ohjelmistokehittäjän Juhon blogiin AWS RE:invent tapahtumasta.
 • Haluat automatisoida kaiken. Et ole kiinnostunut pelkästään testauksen automatisoinnista vaan etsit jatkuvasti keinoja toimituksen ja tuotannon automatisointiin.

Kiinnostuitko? Näin alkaa matkasi Solitalle.

Arvostamme osaamistasi, mutta sinä kiinnostat meitä myös ihmisenä. Siksi haluamme osaamisesi lisäksi kuulla kuka sinä olet ja mitkä ovat sinun toiveesi tulevaisuuden suhteen.

 • Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi osoitteeseen rekry@solita.fi  viimeistään 15.4.2018. Voit yllättää meidät myös koodilla esim. GitHubin kautta.
 • Kysy lisätietoja projekteista ja arjesta dev-tiimin vetäjältä Valtterilta 040 539 9982, valtteri.valovirta@solita.fi
 • Voit kysyä työyhteisöstä tai Solitasta työpaikkana dev-rekrycoachiltamme Jarkolta 044 339 8640, jarkko.dahlstrom@solita.fi tai LinkedIn

Katso myös Oulussa oleva avoin ohjelmistokehittäjän tehtävä: Oululaisia ohjelmistokehittäjiä / arkkitehteja.

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita Akatemia - haku käynnissä 26.3. asti

Lue lisää

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?