helsinki, tampere, lahti

.NET Software Developer

Solitan kokenut kehittäjistä, arkkitehdeistä ja projektihallinnan ammattilaisista koostuva ylivoimainen Microsoft-tiimi etsii joukkoonsa kokeneita kehittäjiä .NET Software Developer, tule Solitalle Helsinkiin, Lahteen tai Tampereelle. Asiakas- ja projektikirjomme on kattava, jolloin jokaiselle kehittäjälle löytyy itseään eniten kiinnostavat projektit ja ympäristöt. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa sitä halusi mukaan. Merkitykselliset projektit tarjoavat mielekästä kehitystyötä ja lisäksi tiimi sekä tiimiesimiehet Sami ja Max auttavat sinua menestymään.

.NET-tiimi – täynnä osaamista ja rentoutta

Solitalta löytyy kokeneiden ammattilaisten täyttämä, Microsoft-kehitykseen keskittynyt .NET-tiimi. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssä, opimme toisiltamme ja kouluttaudumme. Porukassa huumori lentää ja kaveria ei jätetä pulaan. Yleensä apu löytyy heti vierestä. Kannustamme tiimiläisiä jakamaan osaamistaan niin Solitan sisällä kuin myös ulkopuolelle. Teknologiavalinnat tiimimme saa aika pitkälti sopia keskenään ja se myös mahdollistaa uusien teknologioiden rantautumisen. .NET Software Developer pääseekin kehittymään ja kehittymistä tuetaan.

Yksi kehittäjistämme kuvaili tekemistä näin:

Meillä on osaava tiimi ja monipuolisia projekteja. Tekemistä on niin räätälöidyissä projekteissa kuin myös Episerver-kehittämisessä. Projektit alkavat yleensä melko tyhjältä pöydältä, joten on mahdollista kokeilla tuoreimpia tekki-ratkaisuja, kun ei ole mitään vuosien painolasteja hidastamassa. Halutessa hommaa voi tehdä full-stackinä.

Voit vielä tutustua Solitalla käytettyihin teknologioihin lukemalla Development Teknologiakartoituksen.

.NET tiimin odotukset sinulle

.NET yhteisössämme ja projekteissa tulet oppimaan paljon, mutta taustalla on hyvä olla kokemusta – tässä muutama ajatus siitä.

  • Olet jo kokenut .NET kehittäjä ja C# on sinulle toinen äidinkieli. Myös F# saattaa kiinnostaa sinua (emme odota kokemusta).
  • Lisäksi sinulla on kokemusta front-end teknologioista, kuten esimerkiksi JavaScript; Vue / React
  • Olet tottunut pilvipalvelujen käyttämiseen projekteissa ja yksi avainsanoista voisikin olla Azure

Kehittäjiemme ajatuksia pääset lukemaan laajemmin heidän omasta dev.solita.fi blogistaan.

.NET Software Developer – näin haet Solitalle

  • Klikkaa alla olevaa painiketta ja kerro meille itsestäsi vapaamuotoisesti
  • Kysy halutessasi .NET projekteista sekä tiimistä Maxilta 040 188 3959 / max.makisalo@solita.fi tai Samilta 044 339 8688 / sami.leinonen@solita.fi
  • Kysy lisää työyhteisöstä ja kulttuuristamme Mirkalta / 040 725 8194, mirka.saarinen-tansey@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä