helsinki, tampere, lahti

.NET Software Developer – merkityksellistä kehitystyötä

Solitan kokenut kehittäjistä, arkkitehdeistä ja projektihallinnan ammattilaisista koostuva ylivoimainen Microsoft-tiimi etsii joukkoonsa kokeneita kehittäjiä .NET Software Designer, tule Solitalle Helsinkiin, Lahteen tai Tampereelle. Asiakas- ja projektikirjomme on kattava, jolloin jokaiselle kehittäjälle löytyy itseään eniten kiinnostavat projektit ja ympäristöt. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa sitä halusi mukaan. Merkitykselliset projektit tarjoavat mielekästä kehitystyötä ja tiimi sekä tiimiesimiehet Sami ja Max auttavat sinua menestymään.

.NET-tiimi – täynnä osaamista ja rentoutta

Solitalta löytyy kokeneiden ammattilaisten täyttämä, Microsoft-kehitykseen keskittynyt .NET-tiimi. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssä, opimme toisiltamme ja kouluttaudumme. Porukassa huumori lentää ja kaveria ei jätetä pulaan. Yleensä apu löytyy heti vierestä. Kannustamme tiimiläisiä jakamaan osaamistaan niin Solitan sisällä kuin myös ulkopuolelle. Teknologiavalinnat tiimimme saa aika pitkälti sopia keskenään ja se myös mahdollistaa uusien teknologioiden rantautumisen.

Kehittäjämme kuvaili tekemistä näin:

Meillä on osaava tiimi ja monipuolisia projekteja. Tekemistä on niin räätälöidyissä projekteissa kuin myös Episerver-kehittämisessä. Projektit alkavat yleensä melko tyhjältä pöydältä, joten on mahdollista kokeilla tuoreimpia tekki-ratkaisuja, kun ei ole mitään vuosien painolasteja hidastamassa. Halutessa hommaa voi tehdä full-stackinä.

.NET tiimin odotukset sinulle

Tiimissämme ja projekteissa tulet oppimaan paljon, mutta taustalla on hyvä olla kokemusta – tässä muutama ajatus siitä.

 • Olet jo kokenut .NET Software Designer ja C# on sinulle toinen äidinkieli. Myös F# saattaa kiinnostaa sinua (emme odota kokemusta).
 • Lisäksi sinulla on kokemusta front-end teknologioista, kuten esimerkiksi JavaScript; Vue ja React
 • Olet tottunut pilvipalvelujen käyttämiseen projekteissa ja yksi avainsanoista voisikin olla Azure

Tutustu myös .NET-kehittäjämme Joonan ajatuksiin ja vinkkeihin CI:stä ja CD:stä. Kehittäjiemme ajatuksia pääset lukemaan laajemmin heidän omasta dev.solita.fi blogistaan.

.NET Software Designer – näin haet Solitalle

 • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi alla olevasta painikkeesta. Tehtävässä aloittamisesta voimme sopia joustavasti.
 • Kysy lisää työyhteisöstä ja Solitasta Jarkolta 044 339 8640 / jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista