helsinki, tampere, oulu

.NET Ohjelmistokehittäjiä ylivertaiseen Microsoft-tiimiin

Me uskomme, että parhaat tulokset syntyvät kun parhaat ihmiset pääsevät tekemään yhdessä töitä parhaassa ympäristössä. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Solitalla työskentelee monipuolinen kattaus ammattilaisia: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu yhteiskuntatieteilijä ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Yhtä tärkeä osa tiimiä ovat asiakkaan edustajat. Maailma tarvitsee lisää käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita. Mitä jos luomillasi palveluilla olisi satojatuhansia käyttäjiä Skandinavian ja Baltian alueilla?

Etsimme nyt uusia ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehteja Microsoft-tiimiimme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Ylivoimainen MS-tiimimme etsii rentoon joukkoonsa lisää .NET-intoilijoita. Olemme selvästikin tehneet asioita oikein, kun lisää mielenkiintoisia ja vaikuttavia projekteja syntyy. Liity osaksi yli 25 kokeneen ammattilaisen Microsoft-kehitykseen keskittynyttä .NET-tiimiä Helsingissä, Tampereella tai Oulussa. Satsaamme osaamisen kehittämiseen työssäoppien toinen toiseltamme sekä tarvittavin lisäkoulutuksin. Kannustamme tiimiläisiä sekä jakamaan osaamistaan Solitan sisällä kuin myös ulkopuolelle. Lue lisää ylivertaisesta Microsoft-tiimistä blogistamme.

Tiimissämme jokaisella on vahva web-osaaminen yhdistettynä erikoistumisosaamisalueisiin kuten tietoturva, web-autentikaatiot, tietokannat, continuous integration, testaus, front-end tai pilvipalvelut (mm. Azure).

Miksi Solitan ylivoimaisessa MS-tiimissä on hyvä olla? Näin totesi yksi tiimiläinen.

Meillä on osaava tiimi ja monipuolisia projekteja. Tekemistä on niin räätälöidyissä projekteissa kuin myös Episerver-kehittämisessä. Projektit alkavat yleensä melko tyhjältä pöydältä, joten on mahdollista kokeilla tuoreimpia tekki-ratkaisuja, kun ei ole mitään vuosien painolasteja hidastamassa. Halutessa hommaa voi tehdä full-stackinä.

.NET tiimin odotukset sinulle

 • Olet jo kokenut .NET kehittäjä ja C# on sinulle toinen äidinkieli – joskus jopa ymmärrät sitä paremmin kuin suomea
 • Osaamisestasi löytyy lisäksi esimerkiksi ASP.NET MVC, Web API ja LINQ. Sinulla voi olla myös kokemusta tai mielenkiintoa F#:sta – jos kokemusta ei vielä ole niin meillä pääset kyllä oppimaan tätä.
 • Lisäksi sinulla on kokemusta front-end teknologioista, kuten esimerkiksi JavaScript, Vue.js ja React
 • Et mielellään kaivaudu serveribunkkeriin vaan mieleesi tulee ennemminkin Azure
 • Haluat toimia asiakasta lähellä ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita sekä loppukäyttäjiä
 • Tutustu myös .NET-kehittäjämme Joonan ajatuksiin ja vinkkeihin CI:stä ja CD:stä. Kehittäjiemme ajatuksia pääset lukemaan lisää heidän omasta blogistaan.

Tiesitkö, että meillä pääset myös laajentamaan osaamistasi?

Vaikka nautitkin .NET ympäristöstä, niin meillä pääset laajentamaan osaamistasi. Intohimosi mukaan voit kehittää osaamistasi myös muiden teknologioiden pariin. Osaamisen kehittämisestä esimerkkeinä mm. sisäiset Clojure-koulutukset, Machine Learning & AI ja mobiilikehittämisen koulutusohjelmat sekä Scrum Master-koulutukset. Voit kehittää osaamistasi myös arkkitehtuurin suunnittelun suuntaan.

Näin pääset mukaan Solitan .NET-tiimiin

Lähetä meille vapaamuotoisesti tietosi osoitteeseen rekry@solita.fi ja hae Solitan MS-tiimiin. Liitä mukaan CV:si tai LinkedIn profiilisi. Halutessasi voit myös ilahduttaa meitä koodilla – me tykkäämme koodista – esimerkiksi GitHubin tai Bitbucketin kautta. Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 15.4.2018.

Kysy lisää tehtävistä ja tiimistä Helsingin Max Mäkisalolta, max.makisalo@solita.fi / 040 1883 959 tai Tampereen Sami Leinoselta, sami.leinonen@solita.fi / 044 3398 688

Katso myös muut avoimet työpaikkamme ohjelmistokehittäjille: Oululaisia ohjelmistokehittäjiä / arkkitehteja, Java / Clojure ohjelmistokehittäjiäKokeneita Front-end kehittäjiä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita Akatemia - haku käynnissä 26.3. asti

Lue lisää

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?